villhabarn.se
villhabarn.se - för ofrivilligt barnlösa

Ett barn blir till

Lars Hamberger, Lennart Nilsson Albert Bonniers förlag
Varning Denna boken vänder sig främst till er som lyckats att bli med barn.

Till alla er som håller till under samtalsforumet “Samtal pågår för er som testat positivt”. Men kanske även för er som är mitt uppe i er strävan att få barn. Om ni orkar titta på bilder av tjocka magar eller om ni kan tänka er att följa processen från spermiernas kapplöpning mot ägget till förlossningsögonblicket, då är detta en bok för er. Dessutom finns det ett kapitel där vi får veta hur par som har svårt att få barn får hjälp genom assisterad befruktning.

Boken utkom första gången 1965.

Fler atiklar inom samma ämne

Det går inte att kommentera, men trackbacks och pingbacks är öppen.