villhabarn.se
villhabarn.se - för ofrivilligt barnlösa

Efterlysning: Mamma efter 45

Hej!

Jag heter Diana Olofsson och jag är researcher för SVT Nyheter i Stockholm.

Vi har fått fram statistik som visar att antalet kvinnor över 49 år som får barn har ökat mycket de senaste åren. På 90-talet var det cirka en till två kvinnor om året som fick barn och 2015 var det 30 kvinnor över 49 år som fick barn.

Vi skulle gärna vilja berätta om den här “trenden”, och undrar om det finns nån som blivit mamma eller nån som vill få barn efter 45, gärna över 49 år, som skulle vilja bli intervjuad av SVT om hur tankarna går och hur det är att bli mamma vid denna ålder.

Kontakta gärna mej så berättar jag mer. Vill man vara anonym går det självklart också bra.

Allt gott,
Diana

Diana Olofsson
Researcher
SVT Nyheter
070-336 84 70
www.svt.se/nyheter

Fler atiklar inom samma ämne

Det går inte att kommentera, men trackbacks och pingbacks är öppen.