villhabarn.se
villhabarn.se - för ofrivilligt barnlösa

Jag vill ha barn

”Jag vill ha barn” är en intim och personlig podcast, som levereras med humor, om barnlängtan och ofrivillig barnlöshet. Podden erbjuder en ärlig och rak insikt i den känslosamma berg-och-dalbana man kastas in i där smärta, ångest och förtvivlan blandas med glädje, hopp och humor.

– Vi kände att det saknades en podd som syftar till att skapa gemenskap och tillhörighet kring barnlöshet och längtan – en svår situation med många beslut, säger Cilla Holm och Annika Leone som gör podden ”Jag vill ha barn”.

Lyssnarna får veta mer om hur det går till rent praktiskt med bland annat val av donator, insemination och IVF. Adoption, äggdonation, surrogatmödraskap tas också upp – ja, allt som tar en till sitt slutliga mål: att få ett barn. I varje avsnitt berättar Cilla och Annika sina personliga erfarenheter av insemination och IVF.

Cilla Holm, 42, är samtalsterapeut och har samtalsgrupper kring ofrivillig barnlöshet. Efter tio misslyckade inseminations- och IVF-försök har hennes resa tagit en ny riktning mot en äggdonation i Ryssland – som lyssnarna får ta del av.

Annika Leone, 42, är frilansjournalist och bloggar om föräldraskapet på mama.nu. Annika har försökt att få ett syskon till sin dotter Lilo, 4, genom en insemination men är nu tveksam till att fortsätta – fast hon längtar efter fler barn.

Podden ”Jag vill ha barn” startade i november 2017 och produceras tillsammans med Jarowskij.

Besök podden: Jag vill ha barn

Fler atiklar inom samma ämne

Det går inte att kommentera.