villhabarn.se
villhabarn.se - för ofrivilligt barnlösa

Lästips under jul & nyår: 100 nyheter och 70 bloggar om ofrivillig barnlöshet

Har du hunnit titta in på vår nya sida för nyhetsbevakning? Här finns idag 100 artiklar från svenska tidningar och andra medier i ämnet “ofrivillig barnlöshet”. Läs mer

Vi vill såklart även tipsa om vår blogglista som idag omfattar ett 70-tal bloggar. Till blogglistan 

Arbetet med nästa års artiklar och reportage är redan igång. Vi söker dig som vill dela med dig av din historia. Har du gjort en IVF-resa, adopterat eller kanske använt dig av en surrogatmoder? Är du ensamstående med barnlängtan? Alla historier är unika och du kan hjälpa andra människor i samma situation genom att berätta din. Det var därför villhabarn.se startade – för att ge stöd, tröst och uppmuntran till de som är ofrivilligt barnlösa. Du kan vara anonym och själva intervjun görs av en journalist/reporter. Maila till erik@villhabarn.se om du vill att vi kontaktar dig för en intervju.

Villhabarn.se önskar alla våra läsare en God Jul & Gott Nytt År!

Fler atiklar inom samma ämne

Det går inte att kommentera.