villhabarn.se
villhabarn.se - för ofrivilligt barnlösa

Hallå där, Dr Andrei Sõritsa!

Chef för klinik och infertilitetsläkare på Elite Clinic

1. Kan du berätta lite om Elite Clinic?
Elite Clinic har varit lite av en pionjär när det gäller att behandla infertilitet i de baltiska länderna. Vi först i Baltikum år 1995 med att genomföra en lyckad IVF-behandling och Elite Clinic var också den första kliniken i Estland med metoden att använda frysta äggceller. Vår klinik behandlar även ensamstående kvinnor och kvinnor som är par eftersom detta är tillåtet i Estland.

2. Erbjuder ni äggdonation?
Ja, vi har vår egen ägg-, spermier- och embryo-donatorbank och möjlighet att utföra äggdonation. Vi har alltid kombinerat användandet av nya metoder och innovationer inom infertilitetsområdet med beprövade tekniker. Ibland kan små nyheter spela en avgörande roll. När det gäller donation så kan det vara bra att veta att:
• vi inte har någon väntelista för äggdonation
• våra äggdonatorer är mellan 21–33 år, måste ha god fysisk och psykisk hälsa och får inte ha anlag till allvarliga sjukdomar.

• äggdonationsprogrammet är anonymt
• äggdonatorerna skyddas av sin egen sjukförsäkring som täcker eventuella oförutsedda medicinska problem som är resultat av stimulering av äggstockarna och/eller äggåtervinning.
• vi har vår egna kryokonserverade givarsperm från olika spermadonatorer i enlighet med vad som gäller för internationella standarder inom området.

3. Vad skulle du säga är unikt med Elite Clinic?
Vi är ett familjeföretag med ett stort engagemang för vårt arbete och vi är nyfikna och framtidsorienterade. Som företag är vi innovativa och intresserade av nya metoder och vetenskaplig forskning. Kliniken har en mysig atmosfär och här får patienterna ett personligt mottagande. De kan kommunicera med läkare via e-post och telefon, eller vid behov med hjälp av någon hos oss som pratar svenska. Elite Clinic har mer än 20 års erfarenhet och goda referenser och resultat.
Se gärna vår hemsida för mer information. www.elitekliinik.ee

Mer information:
Kristina Sõritsa
Utvecklingschef
Kliinik Elite AS, Tartu, Estland

Fler atiklar inom samma ämne

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.