villhabarn.se
villhabarn.se - för ofrivilligt barnlösa

Vi önskar en God Jul & Gott Nytt År

Julen är för många en spännande och förväntansfull högtid men det är också en högtid som kan vara oerhört jobbig när man kämpar för att bli förälder. En högtid där varje dag kan bli en smärtsam påminnelse om det man saknar.

Glöm inte att ta hand om dig själv oavsett hur du väljer att fira jul och nyår. Du väljer kanske att åka bort eller så vill du hellre sitta hemma och titta på någon av alla julfilmer på tv. Bara du vet vad som är rätt för dig och kom ihåg att du inte är ensam.
Ta hand om dig!

Fler atiklar inom samma ämne

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.