villhabarn.se
villhabarn.se - för ofrivilligt barnlösa

Samtalsgrupp för självstående kvinnor med barnlängtan

Att leva med ofrivillig barnlöshet är på olika sätt alltid att leva i kris men nu har vi också på det fått en extra kris med corona epidemin som försvårar alla processer. Men i kris föds också lösningar.

Cilla Holm, samtalsterapeuten som driver podden ”Jag vill ha barn” har i flera år haft samtalsgrupper i Stockholm för de som längtar efter barn eller de som är gravida men med en resa av ofrivillig barnlöshet bakom sig. På grund av epidemin kan hon inte göra det nu och har då hittat en lösning för att ha grupper digitalt via zoom. Det gör ju att även alla som inte bor i Stockholm kan delta. Första gruppen ut med start 13 maj är för de som är självstående i sin längtan, alltså utan partner och därför behöver ta hjälp och bli förälder på ett icke-normativt sätt. Man träffas vid fem tillfälle och är mellan fem och åtta personer.

Det finns också önskan om grupper för självstående gravida, gravida med resa bakom sig och för par som längtar. Cilla startar grupper utifrån de förfrågningar hon får in så maila ditt intresse på jagvillhabarn@gmail.com.

Fler atiklar inom samma ämne

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.