villhabarn.se
villhabarn.se - för ofrivilligt barnlösa

MyTilly vill göra det enklare att hitta rätt klinik

Jag har själv tyckt att det har varit svårt att navigera i klinikdjungeln. Framförallt har det varit svårt att hitta information om andra patienters upplevelse – jag har sökt i Facebook-grupper och andra forum där många delat med sig, men informationen är ju inte så överskådlig där, säger Anna Sane som ligger bakom www.mytilly.com

På sidan kan tidigare patienter dela med sig av sin upplevelse och för att de som letar efter en klinik enkelt ska kunna jämföra så används ett standardiserat formulär så att alla klinikerna betygssätts utifrån samma parametrar. Man också läsa fritextsvar, ställa frågor till tidigare patienter (om de sagt ja till det) och Tilly-teamet adderar kontaktinformation, success rate-data etc. Sidan är helt oberoende, så kliniker kan inte påverka innehållet.
Vår vision är att man ska kunna hitta information om alla kliniker i Europa på ett ställe så att det blir enklare att göra en första sållning utifrån sina personliga preferenser. Sedan måste man såklart prata med och göra sig ett eget intryck av kliniken. Det finns en sådan kraft och vilja att hjälpa bland oss som kämpar, och vi vill göra det enklare att ta del av den välviljan. Och såklart skapa en starkare röst för oss patienter, säger Anna.
Sidan har just lanserats och just nu ligger fokus på att samla så många utvärderingar som möjligt. Om du vill hjälpa andra att hitta rätt – utvärdera din klinik på www.mytilly.co.

Fler atiklar inom samma ämne

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.