villhabarn.se
villhabarn.se - för ofrivilligt barnlösa

Samtalsgrupper med start i oktober

Cilla Holm, diplomerad samtalsterapeut som har podden ”Jag vill ha barn”, startar upp två samtalsgrupper i oktober, en digital och en med fysiska träffar i Stockholm. Båda grupperna är för självstående kvinnor som längtar barn.

”Jag vill ha barn” är en samtalsgrupp där vi fritt reflekterar kring alla
frågeställningar avseende det komplexa temat ofrivillig barnlöshet. Vill jag bli och hur kan jag bli förälder själv? Med hjälp av donator? Med en eller flera kompisar eller andra personer som också vill ha barn? Är det en rättighet att bli förälder? Vad finns det för möjligheter? Vad stöter man på för hinder? Hur är det att kämpa för att få ett barn? Vi utbyter erfarenheter och funderingar. Gruppen erbjuder gemenskap och tillhörighet i en svår situation med många beslut.

De digitala träffarna startar den 7 oktober och är 5 tillfälle. De fysiska träffarna i Stockholm är vid 6 tillfälle och startar den 14 oktober.

För anmälan till gruppen och för mer information vänligen kontakta Cilla Holm på info@jagvillhabarn.com. Intresseanmälan för liknande grupper tas också emot som riktar sig till andra grupper som lever med Barnlängtan.

Fler atiklar inom samma ämne

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.