villhabarn.se
villhabarn.se - för ofrivilligt barnlösa

Spermien och ägget

Vi bakom spermienochegget.se är en 27-årig kvinna och en 30-årig man boendes i Skåne som under drygt två år aktivt försökt skaffa barn.

Vi startade denna sida som ett projekt för oss själva att bearbeta det vi gått genom. Vi kände också att det är alldeles för få som pratar om hur svårt det kan vara att skaffa barn. Hur mycket det är som ska klaffa och vad som faktiskt kan krävas av en i det stora projektet att skaffa barn.Trots statistiken känner man sig väldigt ensam när det kommer till ofrivillig barnlöshet och missfall. Kan vi på något sätt hjälpa till att lyfta dessa båda ämnen och eventuellt stötta någon på vägen så är vi otroligt tacksamma för det. Här kommer ni kunna följa oss genom toppar och dalar på vår väg mot ett efterlängtat barn.

Gå till bloggen

Fler atiklar inom samma ämne

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.