villhabarn.se
villhabarn.se - för ofrivilligt barnlösa

Sommartider på fertilitetsklinikerna

Under sommaren har fertilitetsklinikerna sommartider enligt följande.

Carl von Linnékliniken:
Kliniken kommer även i år att hålla stängt under några sommarveckor. VI har verksamheten igång t o m onsdag 30/6 och öppnar igen torsdag 12/8. Sista respektive första dagen för embryoåterföring är tisdag 29/6 respektive måndag 16/8. Första dagarna efter öppning har vi begränsad möjlighet att svara i telefon direkt. V g se separat info under Aktuell information.

Gynhälsan fertilitetsklinik, Uppsala:
Öppet hela sommaren men vi ber dig ringa för närmare besked beroende på vilken behandling/utredning du ska genomföra”

Göteborgs IVF klinik:
Under midsommarhelgen, 24-27 juni, torsdag öppet som vanligt, tel.tid till kl 14, fredag stängt, lördag och söndag endast bokade besök. Vi har sommaruppehåll 3/7 – 1/8. Kliniken öppnar måndag 2/8. Du/Ni som är i behandling får information om vad som gäller för Dig/Er under sommaruppehållsperioden.

Livio Gärdet:
Under midsommarhelgen, 24-27 juni, torsdag öppet som vanligt, fredag och lördag stängt, söndag endast bokade besök. Vi har sommaruppehåll 10/7 – 8/8, kliniken öppnar måndag 9/8. Du/ni som är i behandling får information om vad som gäller för dig/er under stängningsperioden.
Livio Kungsholmen:
Vi stänger tillfälligt för sommarledighet den 7 juli och öppnar igen den 4 augusti.
Livio Göteborg:
Under midsommarhelgen, 24-27 juni, torsdag öppet som vanligt, tel.tid till kl 14, fredag och lördag bokade besök, söndag stängt. Vi har sommaruppehåll 12/7 –  8/8. Kliniken öppnar måndag 9/8. Du/Ni som är i behandling får information om vad som gäller för Dig/Er under stängningsperioden.
Livio Malmö:
Måndagen den 9/7 stänger vi för semester. Telefon: Stängd v. 28-30. Måndagen den 2/8-fredagen den 6/8 (v.31) öppnar vi vår telefon igen, vardagar 09.00-12.30, dock kommer telefontiderna att vara begränsade och vi ber därför att ha överseende med eventuella förseningar vid återuppringning.

Lunds IVF Center:
Öppet som vanligt hela sommaren.

Nordic IVF Stockholm:
Vecka 28-31 har vi stängt på kliniken på grund av renovering. Måndagen den 9 augusti är vi åter på plats med ordinarie tider!
Nordic IVF Göteborg:
Midsommarhelgen, den 25-27 juni, har vi stängt. Följande dagar under vår & sommar har vi telefontid kl 8-12: Torsdag 24 juni, dagen före Midsommarafton & Torsdag 1 juli. Vi har sommaruppehåll i vår verksamhet den 2 juli till och med den 1 augusti. Vi öppnar måndagen den 2 augusti med ordinarie öppettider igen. Varmt välkomna för frysåterinförande av embryo och insemination från och med måndagen den 9 augusti!
Nordic IVF Malmö:
Under midsommarhelgen, 25-27 juni, har vi öppet för er som är under behandling. Ni kommer att få information om vad som gäller för er. Fredagen den 2 juli har vi telefontid kl 8-12. Vi har sommaruppehåll i vår verksamhet vecka 27-30. Här kan du läsa mer detaljerad information om sommaren.

Fler atiklar inom samma ämne

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.