villhabarn.se
villhabarn.se - för ofrivilligt barnlösa

Fru Lindhamn

Jag och min man har varit tillsammans i fyra år, och har försökt bli föräldrar i tre. Det har inte gått något vidare. Det är ett ämne som få pratar om, men sen jag började dela vår historia har jag insett hur vanligt det är med både kvinnlig och manlig infertilitet, missfall, barnlängtan och ofrivillig barnlöshet. Jag vet också hur bottenlöst ensam man kan känna sig som ofrivilligt barnlös, i ett samhälle som obönhörligt kretsar runt och byggs för barnfamiljen. Det är därför den här bloggen finns. För alla ”Ska ni inte skaffa barn snart?”

Gå till bloggen

Fler atiklar inom samma ämne

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.