villhabarn.se
villhabarn.se - för ofrivilligt barnlösa

Tips på fler bra sidor

Adoption

Adoptionscentrum
www.adoptionscentrum.se

Barnen Framför Allt
www.bfa.se

Barnens Vänner
www.bvadopt.se

Familjeföreningen för Internationellt Adopterade
www.ffia.se

 

Fertilitetsförståelse

Ovulai – Menscykelanalys
Ovulai hjälper dig att förstå din unika och oregelbundna cykel för att förbättra din allmänna hormonhälsa och hjälpa dig att bli gravid snabbare. Ovulai ger kvinnor med oregelbundna cykler möjlighet att ta kontroll över sin egen, unika fertilitetsresa.

Tilly.co – Testa din fertilitet, både för män och kvinnor
Tilly Fertilitetskoll ger dig mer än dina provsvar – vi sätter dem i en kontext och ger dig kunskapen att förstå vad de betyder och hur din kropp fungerar. Kunskap ger dig makten att ta informerade beslut, att ställa bättre frågor och ha bättre dialoger – med din läkare, din partner och med dig själv.

Vulverine – Jenny Koos, sexualhälsorådgivare, Justisse Holistic Reproductive Health Practitioner, Doula, Författare
”Jag utbildar i hormonhälsa och Justissemetoden – en symptothermal metod för fertilitetsförståelse. I min praktik arbetar jag utifrån en funktionsmedicinsk princip, vilket betyder att jag har ett öga för helheten och inte tror att hälsan är uppstyckad i separata avdelningar.”

Övrigt

Regnbågsfamiljen – Hemsida för homo- och bisexuella som är eller önskar att bli föräldrar
www.regnbågsfamilj.se

RFSL – Riksförbundet för homosexuellas, bisexuellas, transpersoners och queeras rättigheter
www.rfsl.se

RFSU – Riksförbundet för sexuell upplysning
www.rfsu.se

Fler atiklar inom samma ämne

Det går inte att kommentera.