villhabarn.se
villhabarn.se - för ofrivilligt barnlösa

Tips på fler bra sidor

Adoption

Adoptionscentrum
www.adoptionscentrum.se

Barnen Framför Allt
www.bfa.se

Barnens Vänner
www.bvadopt.se

Familjeföreningen för Internationellt Adopterade
www.ffia.se

 

Appar

Bonzun IVF – IVF App 
Bonzun IVF har allt du behöver för att lyckas med din IVF-behandling. Skapa din egen unika IVF-resa, spåra dina IVF-mediciner, få svar på alla dina frågor om IVF och infertilitet, få tillgång till premium IVF-artiklar och läs om vanliga obehag / biverkningar under IVF-behandlingen.
Ladda ner app store   Ladda ner google play

Bumpylanseras i app store i januari
With Bumpy we are on a mission to empower and support women by connecting them to others who understand the feelings, processes and experiences of the fertility journey and make them understand that they are not alone.

Tilly.co – Testa din fertilitet, både för män och kvinnor
Tilly Fertilitetskoll ger dig mer än dina provsvar – vi sätter dem i en kontext och ger dig kunskapen att förstå vad de betyder och hur din kropp fungerar. Kunskap ger dig makten att ta informerade beslut, att ställa bättre frågor och ha bättre dialoger – med din läkare, din partner och med dig själv.
Ladda ner app store    Ladda ner google play

Wawa fertility applanseras i app store i januari
wawa’s mission is to help you when you are undergoing fertility treatment and support you through the process in the best possible way. We are developing an app that can support you in your fertility treatment and give you an overview of everything you need during your treatment. We develop our tools in collaboration with doctors who specialize in infertility and together with thousands of women undergoing treatment.

 

Övrigt

Ovulai – Menscykelanalys
Ovulai hjälper dig att förstå din unika och oregelbundna cykel för att förbättra din allmänna hormonhälsa och hjälpa dig att bli gravid snabbare. Ovulai ger kvinnor med oregelbundna cykler möjlighet att ta kontroll över sin egen, unika fertilitetsresa.

Regnbågsfamiljen – Hemsida för homo- och bisexuella som är eller önskar att bli föräldrar
www.regnbågsfamilj.se

RFSL – Riksförbundet för homosexuellas, bisexuellas, transpersoners och queeras rättigheter
www.rfsl.se

RFSU – Riksförbundet för sexuell upplysning
www.rfsu.se

Fler atiklar inom samma ämne

Det går inte att kommentera.