villhabarn.se
villhabarn.se - för ofrivilligt barnlösa

Retreat för barnlängtande kvinnor, 4 – 6 februari

”Vi har skapat en plats för kvinnor som upplever ofrivillig barnlöshet – en plats för gemenskap, kärlek och återhämtning.” Amanda Klingborg och Mimmi Palmgren

Mimmi och Amanda har båda erfarenhet av ofrivillig barnlöshet – och vet hur ensamt, utelämnande och ont det kan kännas. Att vara ofrivilligt barnlös kan komma med känslor som skam, skuld och otillräcklighet.

Detta retreat är skapat för att du som ofrivilligt barnlös ska få känna dig mindre ensam, få skratta och må bra. Helgen kommer innehålla yoga, workshops, föreläsningar inom kvinnohälsa, mat för både kropp och sinne samt massa skratt, glädje och förhoppningsvis minnen och vänner för livet ❤️

Mimmi och Amanda brinner för kvinnohälsa och att minska tabun och ensamheten som finns när man är ofrivilligt barnlös. ”Vi är så stolta över att ha skapat detta retreat och tror att det kommer bli magiskt.

Den 4-6 februari träffas vi i Urshult, Småland där vi bor granne med skogen och naturen. Tanken är att ni i gruppen ska få träffa varandra och åka därifrån med nya krafter, inspiration och glädje!

Om detta låter som någonting för dig eller någon du känner:
Kontakta Mimmi eller Amanda på Instagram @holisticbymimmi och @soulutionsbyak, så skickar de mer information och prisuppgifter!
Har du inte tillgång till Instagram kan du kontakta info@villhabarn.se så förmedlar vi uppgifterna till Mimmi och Amanda

Fler atiklar inom samma ämne

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.