villhabarn.se
villhabarn.se - för ofrivilligt barnlösa

Digital träff med itrim

Måndagen den 24 januari kl. 18-19 bjuder vi in till ett möte med representanter från Itrim. Itrim erbjuder personligt stöd och hjälp med beteendeförändring. Itrims hälsocoacher hjälper människor att komma till insikt om och förändra sina levnadsvanor. Deras huvudsakliga fokus ligger på motivation, mat- och träningsvanor men lika gärna om andra frågor som ligger till grund för hälsa som till exempel stresshantering och återhämtning.

Mötet kommer handla om övervikt och fertilitet samt Itrims metod och viktminskningsgaranti som ges till deras medlemmar. Det kommer också att presenteras ett unikt erbjudande till de som närvarar och självklart lämnas utrymme för frågor i ämnet.

Välkommen att anmäla dig via mejl till info@villhabarn.se. Vi kommer då att skicka en länk till mötet. I mötet går det bra att vara anonym.

Välkomna!
Villhabarn.se & itrim

Läs mer om itrim

Fler atiklar inom samma ämne

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.