villhabarn.se
villhabarn.se - för ofrivilligt barnlösa

Maybe Baby – längtan efter barn

Jag heter Annika och bor i västra Göteborg tillsammans med min man Patrik. Vi har varit tillsammans sedan 2016 och i augusti 2018 gifte vi oss.

Vi vill gärna ha barn, men mina försök till att bli gravid började redan våren 2008, långt innan jag och Patrik träffades.

Resan fram till idag har varit lång och innehåller både förhoppningar, glädje och förtvivlan. Tuffa besked, ändrade livssituationer och stressen över att alla andra får barn men inte jag, har många gånger varit påtaglig. Men det var först hösten 2015 som det efter två IVF-försök konstaterades att jag inte kan få egna biologiska barn och jag blev istället satt i kö för äggdonation.

Gå till bloggen

Fler atiklar inom samma ämne

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.