villhabarn.se
villhabarn.se - för ofrivilligt barnlösa

Maybe Baby – längtan efter barn

Sedan våren 2008 har jag i olika omgångar försökt att få barn. Resan visade sig vara mycket svårare och tuffare än vad jag någonsin kunnat tänka mig. Och en dag fick jag det tuffaste beskedet någonsin, mina ägg är odugliga.

Jag heter Annika och bor i västra Göteborg tillsammans med min man Patrik. Vi har varit tillsammans sedan 2016 och i augusti 2018 gifte vi oss. Vi vill gärna ha barn, men mina försök till att bli gravid började redan våren 2008, långt innan vi träffades.

Resan fram till idag har varit lång och innehåller både förhoppningar, glädje och förtvivlan. Tuffa besked, ändrade livssituationer och stressen över att alla andra får barn men inte jag, har många gånger varit påtaglig. Hösten 2015, efter två IVF-försök, konstaterade läkarna att jag inte kan få egna biologiska barn och jag blev istället satt i kö för äggdonation.

Gå till bloggen


Vill du läsa mer om äggdonation?

Fler atiklar inom samma ämne

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.