villhabarn.se
villhabarn.se - för ofrivilligt barnlösa

Enkel och skonsam behandling för dig som bor utomlands – Copenhagen Fertility Center

Betalt samarbete med Copenhagen Fertility Center

Vi har många års erfarenhet av behandling av patienter bosatta utanför Danmark. Vissa väljer att få skanningarna/undersökningarna utförda på Copenhagen Fertility Center, men många väljer också att genomföra dem i det land där de bor, vilket förenklar behandlingsprocessen och gör den mer bekväm. Vi har flera samarbetsavtal med utländska gynekologer. Oftast behöver ni bara komma till kliniken på själva insemineringsdagen. Patienter som genomgår behandling med IVF/ ICSI behöver i allmänhet bara komma till kliniken den dag det är dags för äggplockning, samt den dag då vi återför äggen till livmodern. Vår klinik ligger nära allmänna kommunikationsmedel, vilket gör det enkelt att ta sig hit. Kliniken i Skodsborg ligger i natursköna omgivningar vid vattnet, med möjlighet till övernattning på kurhotell.

Läs mer på Copenhagen Fertility Center

Länk till Youtube, Copenhagen Fertility Center

Fler atiklar inom samma ämne

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.