villhabarn.se
villhabarn.se - för ofrivilligt barnlösa

Workshop för dig med barnlängtan

Den 1 & 2 oktober ordnar Malin, Ikigaiyoga, heldagsworkshop med yinyoga, meditation, skrivövningar och fina samtal för dig med barnlängtan. 1 oktober är det online & 2 oktober på plats i Södertälje. Med rabattkod ”villhabarn” får du 300 kronor rabatt. Läs mer här: https://kurser.ikigaiyoga.se/workshops/

Malins erfarenhet av ofrivillig barnlöshet och barnlängtan

Porträtt på Malin, Ikigaiyoga

2009 – 2013 var jag mitt i ett känslomässigt kaos av ofrivillig barnlöshet. Jag och min man fick uppleva fyra missfall under dessa fyra år och fortfarande när jag skriver dessa ord så är det som om min kropp reagerar. Jag får tårar i ögonen och jag tänker på alla er som är mitt i det just här och nu. Vill sända en extra styrkekram till just er.🧡 

Jag tänker att våra resor ser olika ut men att vi kan finnas här för varandra. Jag kände mig där och då väldigt ensam på många sätt. För min del fick jag vid första missfallet förtidig vattenavgång i vecka 15 som sedan följdes av ett missed abortion och slutligen två varianter av mola (komplett och partiell). De två sista innebar ett och ett halvt år av canceruppföljningar, då jag inte fick bli gravid då dessa riskerade att utveckla cancer. 

Det var minst sagt en tuff period i mitt liv som påverkade mig på många sätt. På gott och ont. Så många tankar och känslor, hopp och sorg om vartannat. Nu har jag, efter alla dessa år, min dotter är idag nio år, skapat en dag för alla oss med erfarenhet av ofrivillig barnlöshet. En dag där vi skapar mening i det meningslösa. Kanske är du just nu mitt i det. Kanske var det många år sedan. Kanske har du barn idag, kanske inte.

Heldagsworkshop för barnlängtare

Jag kör ”Längtan efter barn” lördag 1 oktober live via Zoom och söndag 2 oktober i Södertälje. Det blir en heldagsworkshop med yinyoga, meditation, skrivövningar och fina samtal. Låt oss skapa en fin dag i all den sorg vi alla bär på. På något vis.
Med rabattkod ”villhabarn” får du 300 kronor rabatt. Läs mer här: https://kurser.ikigaiyoga.se/workshops/

Ta hand om er och varandra. 

 Kram Malin 🧡

Fler aktiviteter och information om vad som är på gång för barnlängtare hittar du på villhabarn.se

Fler atiklar inom samma ämne

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.