villhabarn.se
villhabarn.se - för ofrivilligt barnlösa

Hur går en fertilitetsutredning till? – Eugin Sweden

I betalt samarbete med Stockholm IVF – Eugin Sweden

En fertilitetsutredning går ut på att ta reda på om någon orsak till infertilitet kan finnas och diskutera olika alternativ för att få hjälp med detta. Hos cirka 1/3 beror barnlösheten på orsaker hos mannen, 1/3 beror på orsaker hos kvinnan, och vid 1/3 av fallen är orsaken en kombination av manliga och kvinnliga faktorer eller att utredningen inte hittar någon säker orsak.
Här kan du läsa mer om vad som ingår i en fertilitetsutredning.

Stockholm IVF

Vi utreder och behandlar barnlöshet och gynekologiska besvär. Vi erbjuder privatfinansierad vård och har även avtal med Stockholms läns landsting, frikort gäller. Stockholm IVF AB startade 2015 och verksamheten påbörjades under 2016. Bolaget ägs av Eugin, världens största aktör inom IVF med kliniker i Europa, Nordafrika och Sydamerika. 

För mer information om Stockholm IVF

Fler atiklar inom samma ämne

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.