villhabarn.se
villhabarn.se - för ofrivilligt barnlösa

Samtalsgrupper för självstående – Eugin Sweden

Betalt samarbete med Nordic IVF- Eugin Sweden

Samtalsgrupp i Malmö

I Malmö erbjuder vår samarbetspartner Teresia Hemåker, psykoterapeut, samtalsgrupper för dig som valt donationsbehandling på egen hand. Kursen äger rum i Malmö under hösten.

I våra samtalsgrupper finns möjlighet att dela tankar, känslor och frågor som rör dig som blivande förälder på egen hand. Du får också tillfälle att knyta kontakt – på lång eller kort sikt – med andra blivande föräldrar i Malmö med omnejd.

Teresia Hemåker

Du hittar mer information om kursen samt hur bokning går till här.

Samtalsgrupp i Stockholm

I Stockholm har vi samarbete med Nina psykologi som också kommer att erbjuda samtalsgrupper för självstående.

Gruppen syftar även till en kontaktyta för självstående föräldrar/blivande föräldrar med möjlighet till utbyte av erfarenheter. Gruppen har plats för 10 deltagare som förväntas delta i samtliga gruppträffar.

Du hittar mer information om kursen samt hur bokning går till här.

Nordic IVF

År 2007 slogs portarna upp till vår allra första IVF-klinik i Göteborg. Mycket har hänt sedan dess och med åren har vi blivit en stark koncern bestående av fyra kliniker i landet med en av världens största internationella IVF-aktörer i ryggen. Idag finner man våra kliniker i både Malmö, Göteborg och Stockholm. Vi är en del av Eugin som har sitt säte i Spanien och som har IVF-kliniker över hela världen. 

Läs mer om äggdonation: Nordic IVF – Eugin Sweden


Fler atiklar inom samma ämne

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.