villhabarn.se
villhabarn.se - för ofrivilligt barnlösa

Vad händer i maj?

Information från kliniker om vad de kan hjälpa dig med i din barnlängtan. Information från adoptionscentrum för dig som funderar på adoption och sista lördagen i maj är det ofrivilligt barnlösas dag.

Webinar med Vitanova, Köpenhamn

10 maj via Zoom – Gratis webbseminarie där du får lära dig mer om fertilitetsbehandling med ägg från donator. Du kan också få dina frågor besvarade av en fertilitetsexpert. Webinariet kommer vara på engelska.
Mer information och anmälan: Vitanova

Seminarie med Olga Fertility Clinic

11 maj i Stockholm, 13 maj i Malmö och 14 maj i Köpenhamn – Olga Fertility Clinic i St. Petersburg och på Cypern bjuder in till seminarie, där de berättar vad de kan hjälpa dig med. Det finns också möjlighet till enskilda samtal med läkare efter seminariet.
Mer information och anmälan: Olga Fertility Clinic

Nyfiken på adoption

25 maj – Adoptionscentrum bjuder in dig som går i adoptionstankar, men kanske ännu inte kommit så långt i dina planer. Adoptionsrådgivare berättar och svarar på frågor såsom:
Hur gör man för att adoptera? Hur lång tid tar det? Varifrån kommer barnen?
Uppkoppling till mötet sker via digital plattform och det går bra att vara anonym.
Mer information: Adoptionscentrum

Ofrivilligt barnlösas Dag

27 maj är det Ofrivilligt barnlösas dag. Sista dagen i maj, dagen innan mors dag, är det ofrivilligt barnlösas dag. Detta är dagen då vi uppmärksammar alla som längtar efter barn, primärt, sekundärt eller permanent barnlösa. Det var i maj 2011 som bloggaren Wilda Mathilda kom med idén inför mors dag. Hon ville skapa en egen dag för alla som inget hellre önskar än att själv få bli kallade Mor. Och alla som kämpar för att bli föräldrar.
Mer information: Ofrivilligt barnlösas Dag


Här hittar du mer som är på gång!

Fler atiklar inom samma ämne

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.