villhabarn.se
villhabarn.se - för ofrivilligt barnlösa

Heldag med yoga, meditation och tid för reflektion

Den 26 november ordnar Malin, Ikigaiyoga, en heldag för dig med erfarenhet av ofrivillig barnlöshet. En heldag med yinyoga, meditation, skrivövningar och tid för reflektion.

Malin: Min erfarenhet av ofrivillig barnlöshet

Porträtt på Malin, Ikigaiyoga

2009 – 2013 var jag mitt i ett känslomässigt kaos av ofrivillig barnlöshet. Jag och min man fick uppleva fyra missfall under dessa fyra år. Och fortfarande när jag skriver dessa ord så är det som om min kropp reagerar. Jag får tårar i ögonen och jag tänker på alla er som är mitt i det just här och nu.
Vill sända en extra styrkekram till just er.🧡 

Jag tänker att våra resor ser olika ut men att vi kan finnas här för varandra. Jag kände mig där och då väldigt ensam på många sätt. För min del fick jag vid första missfallet förtidig vattenavgång i vecka 15 som sedan följdes av ett missed abortion och slutligen två varianter av mola (komplett och partiell). De två sista innebar ett och ett halvt år av canceruppföljningar. En period då jag inte fick bli gravid då dessa riskerade att utveckla cancer. 

Det var minst sagt en tuff period i mitt liv som påverkade mig på många sätt. På gott och ont. Så många tankar och känslor, hopp och sorg om vartannat. Nu har jag skapat en dag för alla oss med erfarenhet av ofrivillig barnlöshet. En dag där vi skapar mening i det meningslösa, en dag för dig som just nu är mitt i det eller var det för många år sedan. För dig som haft svårigheter och har barn eller inte.

Du behöver inte ha utövat yoga tidigare. Tiden är kl. 9 – 16 och platsen är Solvillan Hagaberg, Södertälje. Mer information hittar du på hemsidan, Ikigaiyoga

Ta hand om er och varandra. 

 Kram Malin 🧡


Ikigaiyoga – Workshop – Längtan efter barn, den 26 november

⭐ Fler aktiviteter hittar du här

Fler atiklar inom samma ämne

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.