villhabarn.se
villhabarn.se - för ofrivilligt barnlösa

Samarbete med läkare i Sverige – Copenhagen Fertility Center

Betalt samarbete med Copenhagen Fertility Center

Vi samarbetar med läkare i flera europeiska länder

Se listan med vilka läkare och kliniker vi samarbetar med i Sverige

Mild IVF

Copenhagen Fertility Center och Skodsborg Fertility Clinic har under flera år arbetat med mild stimulering tillsammans med andra internationella forskare. Mild IVF innebär att en skonsammare medicinering, biverkningar och ägguttag. Vårt arbete har gjort att vi nu kan erbjuda “Enkel IVF”. “Enkel IVF” är särskilt lämplig för kvinnor som byter från insemination till IVF eftersom de inte blev gravida under IVF och som vill ha en mer skonsam tillgång till själva IVF-proceduren.
Därför kan vi nu erbjuda “Enkel IVF” till kvinnor med en regelbunden menstruationscykel (mellan 27-34 dagar), ett BMI under 35.
Mer information om “Mild IVF” och “Enkel IVF

Om oss – Copenhagen Fertility Center

Copenhagen Fertility Center startade sin nuvarande verksamhet i mars 2004. Grunden till det som idag är Copenhagen Fertility Center startade redan 1981 som en forsknings- och behandlingsverksamhet vid Kromosomlaboratoriet på Rigshospitalet, Köpenhamn. Det var en liten grupp läkare, Jørgen Glenn Lauritzen, Suzan Lenz och Svend Lindenberg som genomförde de första forskningsförsöken. Försöken ledde till att det första provrörsbarnet i Danmark 1983.

Forskningsverksamheten blev mycket snabbt en integrerad del av utvecklingen av avancerad fertilitetsbehandling i Danmark, i nära samarbete med först Köpenhamns universitet, men även Fertilitetskliniken Ciconia och forskningsenheten i Symbion. Denna utveckling resulterade med en samling av alla aktiviteter i det vi idag känner som Copenhagen Fertility Center och Skodsborg Fertility Clinic.

Mer information om Copenhagen Fertility Center

Länk till Youtube, Copenhagen Fertility Center

Fler atiklar inom samma ämne

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.