villhabarn.se
villhabarn.se - för ofrivilligt barnlösa

Kort väntetid för äggdonation – Carl von Linnékliniken

Betalt samarbete med Carl von Linnékliniken

Äggdonation – IVF med donerade ägg

Vi har fått in flera nya donatorer och har också hjälp av extern äggbank. Det gör att vi ofta kan erbjuda behandling med kort väntetid.

Vi rekryterar egna donatorer till äggdonation. Läs mer om kriterierna för våra donatorer här. VI har också samarbete med Ginemed i Portugal. Ginemed är med i samma klinikkedja som vi, GeneraLife. I Portugal har man motsvarande lagstiftning som vi angående donatorns icke-anonymitet gentemot det vuxna barnet. Genom att både använda egna donatorer och kunna få hjälp med donatorägg från äggbanken hos Ginemed, kan vi få ned väntetiderna. Du kan alltså bli erbjuden ägg både från de donatorer vi rekryterar själva och från äggbanken i Portugal, om du kan tänka dig ägg därifrån. Priset för en behandling är detsamma oavsett varifrån äggen kommer. Vi garanterar minst en blastocyst åter.

Mer information

Carl von Linnékliniken – om oss

Sedan starten 1990 har mer än 11 000 barn fötts efter olika typer av behandlingar vid Carl von Linnékliniken.
Pågående graviditeter är hela tiden minst 300 st. Detta gör kliniken till en av dem i Norden som hjälpt flest par att få barn. En anledning till detta är en hög och jämn lyckandegrad under alla år.

Mer information: Carl von Linnekliniken

Intervju med Tomas Brodin, läkare på Carl von Linnékliniken
Här finns länk till videobibliotek där läkarna svarar på vanliga frågor

Bild av DanaTentis från Pixabay

Fler atiklar inom samma ämne

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.