villhabarn.se
villhabarn.se - för ofrivilligt barnlösa
Kategori

Att känna samhörighet

Samhörighet med någon, med en grupp eller en rörelse är enligt Abraham Maslow av stor betydelse för psykiskt välbefinnande, möjlighet till personlig utveckling och är ett grundläggande behov hos människor.
Här hittar du information till grupper, hemsidor, organisationer och företag där man kan känna samhörighet med andra i samma situation.

* Abraham Maslow – en av våra största forskare inom motivation och skapare av Maslows behovstrappa

Ger röst åt de barnlösa i samhället

I år äger World Childless Week rum 13–19 september. Varje dag uppmärksammas ett nytt tema kring ämnet - att vara ofrivilligt barnlös, våra berättelser, barnlöshet och sexuell intimitet, lämnar ett arv, män spelar också roll, har du övervägt…

Tips på fler bra sidor

Här hittar du länkar till bra sidor som handlar om adoption, fertilitetsförståelse och regnbågsfamiljer.

Poddar

Tips på några bra poddar som berör barnlängtan och fertilitet

När ska man sluta försöka?

När ska man ge upp? En fråga som vi tror att alla som är i barnlängtan någon gång har ställt sig. En grupp för alla som går i de här tankarna och vill möta andra med samma frågor och funderingar - När är det dags att ge upp försöken att bli…

Facebookgrupper

Att få dela erfarenheter, diskutera frågor och funderingar med personer i samma situation och att prata av sig med andra som förstår är oerhört skönt när man kämpar för att bli förälder.

Charlies Friends Foundation

De ska cykla och samla in pengar för att fler ska kunna bli föräldrar med hjälp av IVF behandling. ”Vi vill att fler ska få bli kallade mamma och pappa”