villhabarn.se
villhabarn.se - för ofrivilligt barnlösa

vårtväntrum.blogg.se

En blogg om ett par. Där jag väljer att blogga om mig och oss i hopp om att få råd, en del stöd och kanske lite hjälp på den här resan. 2009 bestämde vi oss för att utöka familjen med en bebis. Spiralen åkte ut och hoppet var tänt.

Jag, Anna, som mest skriver och han som är mannen i mitt liv. Ett vanligt par i mångas ögon men med en stor längtan efter ett barn och den familj vi länge drömt om! Vi har sedan 2009 genomgått en rad behandlingar och IVF försök. Bloggen startade hösten 2016 då vi istället vill testa äggdonation utomlands. En resa som kommer att förändra våra liv för alltid.
Läs om hur längtan efter ett älskat barn vänder upp och ned på livet, hur påverkad man som person och i par blir. Kostnader och behandlingar. Nya kontakter knyts och hopp tänds och släcks. Nu ser vi fram emot att fullfölja den adoptionsresa som vi påbörjat.

Gå till bloggen

Fler atiklar inom samma ämne

Det går inte att kommentera.