villhabarn.se
villhabarn.se - för ofrivilligt barnlösa
Kategori

Om oss

2001 skapade Ingela Villhabarn.se eftersom hon saknade en sida för alla som är ofrivilligt barnlösa. Sedan dess har vi samlat mängder av berättelser, information och knutit kontakter. 2019 bytte villhabarn.se ägare och det har skett lite förändringar, dock är grundidén kvar – att få personer att känna sig mindre ensamma i sin barnlängtan.

Vem vi är och varför vi gör detta kan du hitta här nedan. Vi blir givetvis jätteglada om du vill höra av dig till oss – stort som smått!

Vi fyller 20 år!

Den 1 mars 2001 skrev Ingela sitt första inlägg på den nya sidan villhabarn.se. Hon berättade sin historia och varför hon skapade en hemsida om ofrivillig barnlöshet.

Marias historia

Sedan november 2019 är det jag, Maria, som driver villhabarn.se. Något år efter att Ingela skapade villhabarn.se var jag själv i samma situation som hade hon varit i.

Ingelas historia

Hej! Jag heter Ingela Johansson Rosander och jag är grundare av den här sajten, villhabarn.se. Sajten för er som längtar efter barn men inte lyckats bli föräldrar. Idén fick jag när jag själv satt i väntrummet och var förtvivlad...