villhabarn.se
villhabarn.se - för ofrivilligt barnlösa
Kategori

Community

Här hittar du information om grupper, appar och poddar. Platser där du kan möta andra i samma situation och utbyta tankar, känslor och erfarenheter.

Samhörighet med någon, med en grupp eller en rörelse är enligt Abraham Maslow av stor betydelse för psykiskt välbefinnande, möjlighet till personlig utveckling och är ett grundläggande behov hos människor.

* Abraham Maslow – en av våra största forskare inom motivation och skapare av Maslows behovstrappa

Poddar

Här har vi listat poddar som handlar om fertilitet, infertilitet, barnlängtan, att bilda familj med hjälp av IVF, insemination, donation och surrogat.

Facebookgrupper

Att få dela erfarenheter, diskutera frågor och funderingar med personer i samma situation och att prata av sig med andra som förstår är oerhört skönt när man kämpar för att bli förälder.

Appar

Det senaste året har det kommit flera nya appar i Sverige för dig som vill bli gravid, vill hålla koll på din IVF resa, hålla koll på din fertilitet, få svar dina funderingar och få stöd i din barnlängtansresa.

När ska man sluta försöka?

När ska man ge upp? En fråga som vi tror att alla som är i barnlängtan någon gång har ställt sig. En grupp för alla som går i de här tankarna och vill möta andra med samma frågor och funderingar - När är det dags att ge upp försöken att bli…