villhabarn.se
villhabarn.se - för ofrivilligt barnlösa

Appar

Det senaste året har det kommit flera nya appar i Sverige för dig som vill bli gravid, vill hålla koll på din IVF resa, hålla koll på din fertilitet, få svar dina funderingar och få stöd i din barnlängtansresa.
(informationen är hämtad från respektive företags hemsida och eventuella frågor hänvisas direkt till dem. Villhabarn.se har inget samarbete med någon av dem.)

Bonzun IVF

Guides you through your unique IVF journey step by step, specifically designed to increase the chance of success. Bonzun IVF is a companion that you can rely on 24/7, a smart solution to make one of the toughest journeys of all a little easier. All content is evidence-based, developed in collaboration with fertility experts, so you can feel safe.

Appen går att ladda ner via App Store och Google Play.

Bumpy

Bumpy was founded out of personal experiences of infertility and a sincere understanding of the impact the fertility jurney can have on your daily life.
With Bumpy we aim to support you and improve your overall wellbeing by offering access to fertility experts at your fingertips, help finding fertility clinics with user reviews, a knowledge base and a support community to help navigate fertility issues.

Appen går att ladda ner via App Store och Google Play.

Endometriosappen Moona

Endometriosföreningen har mensappen Moona tillsammans med sin finska systerförening Koryento ry där du får bättre översikt hur du mår. I appen kan du logga olika uppgifter varje dag, smärtor, blödning, mediciner med mera, bra att skriva ut och ta med till din läkare! (inloggningen är på finska men i appen är språket svenska)

Appen går att ladda ner via App Store och Google Play.

EsterCare

Helena och Lydia som gör Gynpodden har utvecklat en app. Med EsterCare-appen kan du få digital vård med särskilt fokus på kvinnovård. Du loggar enkelt in med BankID, bokar ett digitalt vårdmöte när det passar dig, oavsett var i landet du befinner dig. Du kan även ta del av kunskapsbanken med artiklar samt podcasts och öka din kunskap om kvinnohälsa och den kvinnliga kroppen.

Appen går att ladda ner via App Store och Google Play.

Ovulai

Ovulais PCOS app innehåller ett digitalt hälsoprogram som stöttar dig med information och konkret vägledning. Programmen kombinerar tvärfunktionell kompetens inom gynekologi, kost, träning och psykologi för att hjälpa dig skapa konkreta, hållbara och livslånga vanor för att lindra dina symptom.

Appen går att ladda ner via App Store

Tilly.co

Personalised (in)fertility support. Add your treatment schedule to gain medication reminders and facts that help you understand your treatment – step by step. Reliable facts, regular expert Q&As – Tilly guides you through the information jungle based on your individual needs. A library with meditations, guided journaling and other tools created by infertility psychologists. Share insights and thoughts in Tilly’s community – we help you find others with the same dilemmas as you.

Appen går att ladda ner via App Store och Google Play.

Wawa fertility app

Wawa-appen är en assistent som vägleder dig genom din fertilitetsbehandling. Vi hjälper dig att förbereda dig för din behandling på bästa möjliga sätt genom en cykelanalys, information om kliniken, artiklar från vårt community och mycket mer.

Appen går att ladda ner via App Store och Google Play.

Fler atiklar inom samma ämne

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.