villhabarn.se
villhabarn.se - för ofrivilligt barnlösa

Vägen till barn

Här kommer ni att få läsa om det mitt liv för det mesta kretsar kring just nu, att starta familj. Hur nära vi var drömmen och vad vi har gått igenom hittills. Vägen till barn och vardagen runtomkring. Livet som Änglamamma.

Vi förlorade vår dotter i vecka 22. Vår älskade efterlängtade lilla tjej som skulle ha kommit till oss i juni 2020. Det skulle vara den underbaraste månaden och dagen i vårt liv då hon skulle komma och göra oss till en familj. Men så blev det inte.

Gå till bloggen


⭐ För dig som förlorat ett barn under graviditeten finns spädbarnsfonden

Fler atiklar inom samma ämne

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.