villhabarn.se
villhabarn.se - för ofrivilligt barnlösa

Bloggar om ofrivillig barnlöshet, IVF-behandlingar, missfall, adoption med mera

Här hittar du en samlingssida med bloggar som alla handlar om ofrivillig barnlöshet, IVF-behandlingar, missfall, adoption. Leta dig fram till din favoritblogg. Till den blogg som kanske tar upp just ditt problem, din diagnos, dina tankar, dina funderingar om svårigheten att få barn.

Vill du visa upp din blogg här? Maila din bloggadress! Tipsa gärna också om andra bloggar som passar här. Maila till: info@villhabarn.se

bloggar om ofrivillig barnlöshet

Bloggar

Nippertippa

Jag är frivilligt ensamstående och ofrivilligt barnlös och skriver om min längtan efter ett barn. Efter tre misslyckade IVF-behandlingar och många bakslag gav jag upp mina egna ägg och åkte till Riga för en dubbeldonation.

Infertility and MS blog

I’m a writer and an American expat living in Sweden. My husband, Alexis, and I have been struggling with primary infertility since 2022. Then in October 2023 I had a major neurological attack right after my first IVF round (which was…

Det största i livet

När jag var 16 fick jag reda på att jag föddes utan livmoder, diagnosen heter MRKH. 2017 kom vi äntligen med i ett projekt där jag hade chans att få en livmoder transplanterad.

Du har redan ett namn

Jag behöver en plats att få skriva av mig, bitvis älta det som inte alltid går att prata om med andra. Ofrivillig barnlöshet! Min väg mot förhoppningsvis en egen knodd och det är det jag behöver skriva om här.

Väntan på surrogat/magmamma

2020 fick jag diagnosen livmoderhalscancer. Jag kan inte bära egna barn och får inte adoptera så därför hamnade valet på surrogatmoderskap.

Eggsagan

Sagan om ofrivillig barnlöshet där slutet inte är skrivit än, men som vi hoppas slutar lyckligt. Följ oss längs vägen, som startade redan 2009, men med många stopp & vändningar.

ivantan.blogg.se

Jag och min man påbörjade våra försök att få barn i februari 2015. Vi håller på med syskonförsök och har precis fått veta att jag fått ett tidigt missfall efter vårt tredje FET-försök.

vårtväntrum.blogg.se

En blogg om ett par. Där jag väljer att blogga om mig och oss i hopp om att få råd, en del stöd och kanske lite hjälp på den här resan. 2009 bestämde vi oss för att utöka familjen med en bebis. Spiralen åkte ut och hoppet var tänt.

Baby Trying To Load – youtubekanal

En sann berättelse om strävan, längtan och tårarna. Detta är min historia. En önskan om att bilda familj. Jag heter Maria, bor utanför Uppsala med min man Niklas och hunden Runa. VI har varit ofrivilligt barnlösa i 6-7 år.

Vägen till barn

Här kommer ni att få läsa om det mitt liv. Hur nära vi var drömmen och vad vi har gått igenom. Vägen till barn och livet som Änglamamma.

En blogg om att adoptera

Efter fem års längtan fann vi vår dotter i Taiwan. Våren 2022 fick hon en lillebror. Följ med på vår resa. I bloggen finns humor, svärta - och vardagen i mitten. Välkommen.

myIVFjourney

Efter över 3 år som ofrivilligt barnlösa, 4 IVF - behandlingar och tre missfall fick vi vår efterlängtade dotter. Under vintern 2021 hade vi några turbulenta veckor med oro så ser vi nu fram att bli fyra i familjen.

Ett vanligt liv

Vi började våra syskonförsök vintern 2013. Ett embryo klarade inte upptiningen och två frysförsök misslyckades.

Mamma eller inte?

Jag hade hoppats bli mamma en dag men nu siktar jag in mig på livet efter vården, livet som "bestående barnlös".

resantillregnbagen.blogg

Jag heter Maria och bor med min sambo och vår lilla katt utanför Stockholm. Det här är historien om vår kamp och längtan efter att få ett barn.

Thebabymakers

Välkommen till våran blogg! Vi heter Sofie och Eddie. På denna blogg kommer ni kunna följa med oss på våran resa mot att bli föräldrar!

Emilia Lindeblad

I den här bloggen kommer jag att dela med mig av min känslomässiga berg- och dalbana som jag just nu befinner mig i. Livet som ofrivilligt barnlös och resan till att bilda en egen familj.

LindaMarieOttosson

Bloggar om livet på landet med min man, bonusbarn, djur och ofrivillig barnlöshet. Vi har påbörjat vår IVF-resa.

ivfresan

Jag har fött fyra barn, två änglaflickor och vår son Max och vår dotter Alice. Vår resa har varit hård med många tårar men lika många skratt.

Tusen knivar i magen

Nygifta gick vi till fertilitetskliniken för att starta en IVF (provrörsbefruktning). Istället för att bli gravid upptäcktes en aggressiv endometrios. Under hösten 2020 kommer jag gästblogga på 1177 Västra Götaland om endometrios.

Tvillingarna Tengros

Jag och min man Andreas är några veckor ifrån att äntligen bli föräldrar, tack vare vår underbara surrogatmamma Svitlana. Vi räknar ner timmarna tills vi får träffa våra små underverk - vår son och vår dotter.

Babylonging

I April 2015 började vi resan mot ett barn. I Oktober 2019 plussade vi efter IVF och i Juni 2020 föddes vår son.

Längtan efter lilla L

Om längtan efter att få höra små barnfötter komma tassande och den något omtumlande resan dit. Och lite om mitt liv i övrigt med hundar, hus och andra intressen.

Fertilitetsresa

Jag och min man var ofrivilligt barnlösa i flera år. Jag har mycket lågt AMH-Värde. Vi lämnade hormonbehandlingar, missfall och misslyckade IVF:er. Genom äggdonationsbehandling i Finland fick vi sommaren 2014 våra älskade tvillingar!! Nu…

Drömmen om en familj

Bloggen startades i syfte att skriva ner tankar, funderingar och händelser i vår resa kring ofrivillig barnlöshet. Nu är den även en blogg som stöd till andra i samma situation och vår vidare resa i frågan om äggdonation eller inte.

plusikanten

När det man trodde var så enkelt inte alls var enkelt, inte överhuvudtaget. Efter försökande och utredningar har vi fått diagnosen ofrivilligt barnlösa. Här ventilerar jag mina tankar kring vår ivf-resa och funderingar på vägen.

Inuti bubblan

Känns som livet står på paus. Håller andan och vet inte när jag kan andas ut igen. Min sambo beskrev det för ett tag sedan som att befinna sig i en bubbla. Jag kan inte annat än att instämma. Vi är instängda in en bubbla. En bubbla som…

Bebiskarusellen

En blogg om ofrivillig barnlöshet, IVF och äggdonation och att vi blev änglaföräldrar till Isak. Efter 15 års försök har vi fått underbara små tvillingar.

Mirakelbarnet

Här tänkte jag skriva till er om vår resa till att få fina lilla mirakelbarn. Den var inte lätt ska ni veta. Men genom tro och hopp så lyckades vi hålla ihop och kämpa oss igenom det tillsammans.

herregudvileverju.blogg.se

Följ med oss i vår vardag där vi kämpar med diverse motgångar. Den största är nog att vi är ofrivilligt barnlösa och kämpar oss fram med IVF-försök efter IVF-försök. Men herregud vi lever ju!

Längtansresan

I drygt 5 år har jag och min man försökt få barn. Jag har gjort 10 IVF-försök, 2 äggdonationsförsök och har haft 3 missfall, men är fortfarande barnlös.

Livet innan dig

Våren 2016 började min man och jag vår resa mot vårt första barn. Över två år senare reser vi fortfarande, utan slutstation i sikte. Just nu genomgår vi IVF på Carl Von Linné-kliniken - Välkomna att följa bloggen på vår väg mot vårt…

Verklighet & Drömmar

Hösten 2017 klev vi in i IVF-världen och det här blev ett forum för mig att ventilera mina tankar och känslor kring vår situation. Till vår enorma lycka lyckades vår tredje IVF-behandling och i Januari 2019 föddes äntligen vår efterlängtade…

Reser mot ett +

Den här bloggen handlar om vår resa mot ett plus på stickan, en tuff resa mot en egen liten familj. 2012 - då hade vi försökt skaffa barn i ett års tid och påbörjade en fertilitetsutredning.

Resan mot syskon

I den här bloggen kan du bl.a. följa vår adoptionsresa mot ett syskon men det är också ett sätt att sprida kunskapen om adoption.

Synderskan

Framför allt vill jag peppa alla fantastiska IVF-kvinnor här i bloggvärlden och överallt. Det vi går igenom är bland det svåraste som kan hända i livet. Vi är starkast och bäst.

Lindströms IVF

Detta är vår resa mot vår dröm att få barn. 2014 drabbades min man av Cancer. Det gör att vi inte kan få barn på naturlig väg. Nu har han varit frisk i 2 år och vår resa mot barn med hjälp av IVF har pågått i 10 månader. Just nu håller vi…

Önskan

Efter fem år som ofrivilligt/oförklarligt barnlöshet, två misslyckade IVF:er och en FET så kom han äntligen, vår älskade lilla Henry.

Hur slutar det

Så allt är fint förutom att vi inte lyckas få barn. Det är om vår resa med oförklarlig barnlöshet och IVF-försök som jag bloggar.

Knyttet- en blogg om IVF

Att förhoppningsvis få bebis med IVF. Om längtan, det praktiska och annat. Hur man tänker, lider, skrattar, gråter och överlever biverkningar, hopp, misstro och allt annat som dyker upp.

langtar.blogg.se

Vägen, längtan och drömmen om att bli tre. Vi är ett ungt gift par på 23 och 25 år som försökt bli gravida under lång tid. Jag har fått diagnosen PCOS och nu har vi startat en utredning för att kunna få vår efterlängtade bebis.

Efter Endometrios

Jag är en 32-årig kvinna som lever med endometrios. Jag lever med kronisk smärta och försöker, som så många andra endokvinnor, få vardagen att fungera trots värk och mediciner.

Väntan på Livet

Om längtan efter en bebis. IVF-behandlingar, relationen och livet däremellan... Har tillsammans med min man försökt bli gravid sedan sommaren 2012.

Resan till dig

En blogg som gått från att handla om ofrivillig barnlöshet, kamp, längtan, skit, IVF och kärlek. Till att fokusera på min graviditet efter lyckad IVF.

Sockernosen

Jag heter Hanna och jag vill bli gravid. För att lyckas behöver jag gå ned i vikt.

Vill bli mamma nu

Vi önskar oss ett + på stickan som leder till en bäbis! NU HAR DET HÄNT!!! Plusset är här och magen växer. FÖLJ VÅR RESA!

Heddas Dagbok

Bloggen handlar i de tidigare inläggen en hel del om ofrivillig barnlöshet, eftersom jag har önskat mig barn i över 10 år. I mars 2012 adopterade vi en dotter i förskoleåldern från ett afrikanskt land. En mycket speciell resa.

Helgas Dagbok

Från mörker till ljus: En dagbok som förr handlade om sorgen över att vara barnlös, och frustrationen över att gång på gång misslyckas med IVF.

Önskan om att bli gravid

I bloggen skriver jag om mig själv och min sambo. Om kampen att bli gravid. Nyligen fått diagnosen PCOS, Tredje IVF på gång i höst.

Vägen till ett barn

Efter ett flertal IVF försök, så skedde ett mirakel. Vi är gravida naturligt och väntar nu vårt efterlängtade barn!

Längtar efter barn

Vi har fått ett plus på egen hand. En spontangraviditet som vi är otroligt chockade men också väldigt glada över. Nu håller vi tummarna och hoppas att det går hela vägen.

Gamla Veras tur

Har passerat 30-års gränsen med ett par år. Nu är det inte roligt längre att fira att jag blir ett år äldre! Jag längtar så efter vår bebis. Jag är redo för länge sedan!

Vår Barnlängtan

Detta handlade till en början om vår längtan efter barn. Vi försökte på egen hand i ett år, sedan fick vi hjälp av landstinget. och jag sattes på hormonbehandling, Pergotime.

Vntarlngtar

En tjej på 30 år som skriver om min & min mans längtan efter ett barn. Efter att ha varit i IVFkarusellen i ca 3 år, 4 missfall och 3 misslyckade IVF försök. Så är det nu äntligen våran tur!! Välkommen att följa vår resa!

Utan eget barn

Vi är oförklarligt barnlösa och här berättar jag ocensurerat om mina tankar och känslor. Både de negativa och de positiva.

Drutten

Jag har PCOs men regelbunden ägglossning. Har försökt bli gravid sedan början av 2011. I slutet av 2012 lyckades vi till slut, men det blev missfall.

Anne utan e

Födde vår son som dog i magen en vecka innan beräknad förlossning. Nu försöker vi få ett syskon med hjälp av IVF. Är inne på första försöket.

A constant battle

Jag var 16 år och mitt liv föll i tusen bitar. Jag föddes med en underutvecklad livmoder samt en äggstock ur funktion.

Fit For Fertility

In love with a child I haven't met yet.Josephine, 24 år gammal, tjock. Ofrivilligt barnlös i fyra år, en misslyckad IVF och väntar nu på rond 2. Följ min kamp mot lycka, smalare midja och att två blir tre .. ♡. Gå till bloggen

Penguins of mine

Discovering and drawing my penguins helped me regain hope and find the strength to continue with the fertility treatments.

Längtan efter ett barn

Vi är ett par i 30-årsåldern som har försökt att bli gravida i 2 år nu. Efter drygt ett år gjorde vi en utredning som inte visade på några fel.

Adoptivmamma

Jag skildra livet med våra fantastiska, efterlängtade barn som äntligen finns hos oss! Jag kommer att berätta om adoption, om våra resor till våra barn och om livet.

Att längta

Har alltid velat bli mamma. Jag är adopterad, så jag har alltid drömt om att få likna någon.

Syskonlängtan

Livet med två adoptivbarn i en helt vanlig familj. Denna blogg har handlat om vår väntan på syskon, och syskonet kom till oss i oktober 2010.

Tovalisa – om en längtan

Ängsligt hoppades vi att inte skulle bli gravida alltför fort. Vi behövde tid på oss att ställa in på att bli föräldrar.

Allting går! …eller?

Hösten 2010 fick jag besked om att min äggreserv är slut. I denna blogg har jag bearbetat svåra stunder och barnlängtan.

Längtan efter sammanhang

Jag och sambon började försöka få barn i oktober 2006 men månad efter månad gick utan att något hände. Åren gick och medan alla våra vänner blev gravida och fick barn så stod våra liv fortfarande på paus.

Orättvisan

Om livet med IVF. Orättvisemärkt. Om det bra och det jävliga i livet. Jag är 26. Han är trettiett. Vi är kära. Vi vill bli tre. Vi gör IVF/ICSI. One down, two to go.

Var är du Mini?

Efter fyra och ett halvt år av försök att få barn står vi just mitt emellan de sista försöken med IVF och kö till att adoptera. Min blogg handlar om allt som händer kring det.

Äggmadame

En ung tjejs tankar om att vara infertil och i ett tidigt klimakterie.

Hur ska det gå?

Levnadsglad 40-årig "tjej". Två katter och en underbar sambo =) Det vi saknar i våra liv är en liten minimänniska.

Villsågärna

Jag är en helt vanlig tjej som ska fylla 30 i år och har precis gift mig med mannen i mitt liv 😉 Min blogg om för tidigt klimakterie, äggdonation, adoption!

Medan Du Finns

Jag reflekterar  om adoption, konstgjord befruktning och barnlöshet som samhällsfenomen.

Nippertippa

Jag är frivilligt ensamstående och ofrivilligt barnlös och skriver om min längtan efter ett barn. Efter tre misslyckade IVF-behandlingar och många bakslag gav jag upp mina egna ägg och åkte till Riga för en dubbeldonation.

Det största i livet

När jag var 16 fick jag reda på att jag föddes utan livmoder, diagnosen heter MRKH. 2017 kom vi äntligen med i ett projekt där jag hade chans att få en livmoder transplanterad.

Eggsagan

Sagan om ofrivillig barnlöshet där slutet inte är skrivit än, men som vi hoppas slutar lyckligt. Följ oss längs vägen, som startade redan 2009, men med många stopp & vändningar.

Väntan på surrogat/magmamma

2020 fick jag diagnosen livmoderhalscancer. Jag kan inte bära egna barn och får inte adoptera så därför hamnade valet på surrogatmoderskap.

resantillregnbagen.blogg

Jag heter Maria och bor med min sambo och vår lilla katt utanför Stockholm. Det här är historien om vår kamp och längtan efter att få ett barn.

Tvillingarna Tengros

Jag och min man Andreas är några veckor ifrån att äntligen bli föräldrar, tack vare vår underbara surrogatmamma Svitlana. Vi räknar ner timmarna tills vi får träffa våra små underverk - vår son och vår dotter.

Vägen till barn

Här kommer ni att få läsa om det mitt liv. Hur nära vi var drömmen och vad vi har gått igenom. Vägen till barn och livet som Änglamamma.

resantillregnbagen.blogg

Jag heter Maria och bor med min sambo och vår lilla katt utanför Stockholm. Det här är historien om vår kamp och längtan efter att få ett barn.

ivfresan

Jag har fött fyra barn, två änglaflickor och vår son Max och vår dotter Alice. Vår resa har varit hård med många tårar men lika många skratt.

Bebiskarusellen

En blogg om ofrivillig barnlöshet, IVF och äggdonation och att vi blev änglaföräldrar till Isak. Efter 15 års försök har vi fått underbara små tvillingar.

vårtväntrum.blogg.se

En blogg om ett par. Där jag väljer att blogga om mig och oss i hopp om att få råd, en del stöd och kanske lite hjälp på den här resan. 2009 bestämde vi oss för att utöka familjen med en bebis. Spiralen åkte ut och hoppet var tänt.

En blogg om att adoptera

Efter fem års längtan fann vi vår dotter i Taiwan. Våren 2022 fick hon en lillebror. Följ med på vår resa. I bloggen finns humor, svärta - och vardagen i mitten. Välkommen.

Resan mot syskon

I den här bloggen kan du bl.a. följa vår adoptionsresa mot ett syskon men det är också ett sätt att sprida kunskapen om adoption.

Heddas Dagbok

Bloggen handlar i de tidigare inläggen en hel del om ofrivillig barnlöshet, eftersom jag har önskat mig barn i över 10 år. I mars 2012 adopterade vi en dotter i förskoleåldern från ett afrikanskt land. En mycket speciell resa.

Helgas Dagbok

Från mörker till ljus: En dagbok som förr handlade om sorgen över att vara barnlös, och frustrationen över att gång på gång misslyckas med IVF.

Adoptivmamma

Jag skildra livet med våra fantastiska, efterlängtade barn som äntligen finns hos oss! Jag kommer att berätta om adoption, om våra resor till våra barn och om livet.

Syskonlängtan

Livet med två adoptivbarn i en helt vanlig familj. Denna blogg har handlat om vår väntan på syskon, och syskonet kom till oss i oktober 2010.

Var är du Mini?

Efter fyra och ett halvt år av försök att få barn står vi just mitt emellan de sista försöken med IVF och kö till att adoptera. Min blogg handlar om allt som händer kring det.

Tusen knivar i magen

Nygifta gick vi till fertilitetskliniken för att starta en IVF (provrörsbefruktning). Istället för att bli gravid upptäcktes en aggressiv endometrios. Under hösten 2020 kommer jag gästblogga på 1177 Västra Götaland om endometrios.

Efter Endometrios

Jag är en 32-årig kvinna som lever med endometrios. Jag lever med kronisk smärta och försöker, som så många andra endokvinnor, få vardagen att fungera trots värk och mediciner.

Tovalisa – om en längtan

Ängsligt hoppades vi att inte skulle bli gravida alltför fort. Vi behövde tid på oss att ställa in på att bli föräldrar.

Nippertippa

Jag är frivilligt ensamstående och ofrivilligt barnlös och skriver om min längtan efter ett barn. Efter tre misslyckade IVF-behandlingar och många bakslag gav jag upp mina egna ägg och åkte till Riga för en dubbeldonation.

Infertility and MS blog

I’m a writer and an American expat living in Sweden. My husband, Alexis, and I have been struggling with primary infertility since 2022. Then in October 2023 I had a major neurological attack right after my first IVF round (which was…

Det största i livet

När jag var 16 fick jag reda på att jag föddes utan livmoder, diagnosen heter MRKH. 2017 kom vi äntligen med i ett projekt där jag hade chans att få en livmoder transplanterad.

Du har redan ett namn

Jag behöver en plats att få skriva av mig, bitvis älta det som inte alltid går att prata om med andra. Ofrivillig barnlöshet! Min väg mot förhoppningsvis en egen knodd och det är det jag behöver skriva om här.

ivantan.blogg.se

Jag och min man påbörjade våra försök att få barn i februari 2015. Vi håller på med syskonförsök och har precis fått veta att jag fått ett tidigt missfall efter vårt tredje FET-försök.

Baby Trying To Load – youtubekanal

En sann berättelse om strävan, längtan och tårarna. Detta är min historia. En önskan om att bilda familj. Jag heter Maria, bor utanför Uppsala med min man Niklas och hunden Runa. VI har varit ofrivilligt barnlösa i 6-7 år.

myIVFjourney

Efter över 3 år som ofrivilligt barnlösa, 4 IVF - behandlingar och tre missfall fick vi vår efterlängtade dotter. Under vintern 2021 hade vi några turbulenta veckor med oro så ser vi nu fram att bli fyra i familjen.

Mamma eller inte?

Jag hade hoppats bli mamma en dag men nu siktar jag in mig på livet efter vården, livet som "bestående barnlös".

resantillregnbagen.blogg

Jag heter Maria och bor med min sambo och vår lilla katt utanför Stockholm. Det här är historien om vår kamp och längtan efter att få ett barn.

Emilia Lindeblad

I den här bloggen kommer jag att dela med mig av min känslomässiga berg- och dalbana som jag just nu befinner mig i. Livet som ofrivilligt barnlös och resan till att bilda en egen familj.

LindaMarieOttosson

Bloggar om livet på landet med min man, bonusbarn, djur och ofrivillig barnlöshet. Vi har påbörjat vår IVF-resa.

ivfresan

Jag har fött fyra barn, två änglaflickor och vår son Max och vår dotter Alice. Vår resa har varit hård med många tårar men lika många skratt.

Drömmen om en familj

Bloggen startades i syfte att skriva ner tankar, funderingar och händelser i vår resa kring ofrivillig barnlöshet. Nu är den även en blogg som stöd till andra i samma situation och vår vidare resa i frågan om äggdonation eller inte.

plusikanten

När det man trodde var så enkelt inte alls var enkelt, inte överhuvudtaget. Efter försökande och utredningar har vi fått diagnosen ofrivilligt barnlösa. Här ventilerar jag mina tankar kring vår ivf-resa och funderingar på vägen.

Inuti bubblan

Känns som livet står på paus. Håller andan och vet inte när jag kan andas ut igen. Min sambo beskrev det för ett tag sedan som att befinna sig i en bubbla. Jag kan inte annat än att instämma. Vi är instängda in en bubbla. En bubbla som…

Bebiskarusellen

En blogg om ofrivillig barnlöshet, IVF och äggdonation och att vi blev änglaföräldrar till Isak. Efter 15 års försök har vi fått underbara små tvillingar.

Mirakelbarnet

Här tänkte jag skriva till er om vår resa till att få fina lilla mirakelbarn. Den var inte lätt ska ni veta. Men genom tro och hopp så lyckades vi hålla ihop och kämpa oss igenom det tillsammans.

herregudvileverju.blogg.se

Följ med oss i vår vardag där vi kämpar med diverse motgångar. Den största är nog att vi är ofrivilligt barnlösa och kämpar oss fram med IVF-försök efter IVF-försök. Men herregud vi lever ju!

Längtansresan

I drygt 5 år har jag och min man försökt få barn. Jag har gjort 10 IVF-försök, 2 äggdonationsförsök och har haft 3 missfall, men är fortfarande barnlös.

Verklighet & Drömmar

Hösten 2017 klev vi in i IVF-världen och det här blev ett forum för mig att ventilera mina tankar och känslor kring vår situation. Till vår enorma lycka lyckades vår tredje IVF-behandling och i Januari 2019 föddes äntligen vår efterlängtade…

Synderskan

Framför allt vill jag peppa alla fantastiska IVF-kvinnor här i bloggvärlden och överallt. Det vi går igenom är bland det svåraste som kan hända i livet. Vi är starkast och bäst.

Lindströms IVF

Detta är vår resa mot vår dröm att få barn. 2014 drabbades min man av Cancer. Det gör att vi inte kan få barn på naturlig väg. Nu har han varit frisk i 2 år och vår resa mot barn med hjälp av IVF har pågått i 10 månader. Just nu håller vi…

Hur slutar det

Så allt är fint förutom att vi inte lyckas få barn. Det är om vår resa med oförklarlig barnlöshet och IVF-försök som jag bloggar.

Knyttet- en blogg om IVF

Att förhoppningsvis få bebis med IVF. Om längtan, det praktiska och annat. Hur man tänker, lider, skrattar, gråter och överlever biverkningar, hopp, misstro och allt annat som dyker upp.

Efter Endometrios

Jag är en 32-årig kvinna som lever med endometrios. Jag lever med kronisk smärta och försöker, som så många andra endokvinnor, få vardagen att fungera trots värk och mediciner.

Väntan på Livet

Om längtan efter en bebis. IVF-behandlingar, relationen och livet däremellan... Har tillsammans med min man försökt bli gravid sedan sommaren 2012.

Resan till dig

En blogg som gått från att handla om ofrivillig barnlöshet, kamp, längtan, skit, IVF och kärlek. Till att fokusera på min graviditet efter lyckad IVF.

Sockernosen

Jag heter Hanna och jag vill bli gravid. För att lyckas behöver jag gå ned i vikt.

Vill bli mamma nu

Vi önskar oss ett + på stickan som leder till en bäbis! NU HAR DET HÄNT!!! Plusset är här och magen växer. FÖLJ VÅR RESA!

Önskan om att bli gravid

I bloggen skriver jag om mig själv och min sambo. Om kampen att bli gravid. Nyligen fått diagnosen PCOS, Tredje IVF på gång i höst.

Vägen till ett barn

Efter ett flertal IVF försök, så skedde ett mirakel. Vi är gravida naturligt och väntar nu vårt efterlängtade barn!

Längtar efter barn

Vi har fått ett plus på egen hand. En spontangraviditet som vi är otroligt chockade men också väldigt glada över. Nu håller vi tummarna och hoppas att det går hela vägen.

Utan eget barn

Vi är oförklarligt barnlösa och här berättar jag ocensurerat om mina tankar och känslor. Både de negativa och de positiva.

Anne utan e

Födde vår son som dog i magen en vecka innan beräknad förlossning. Nu försöker vi få ett syskon med hjälp av IVF. Är inne på första försöket.

Fit For Fertility

In love with a child I haven't met yet.Josephine, 24 år gammal, tjock. Ofrivilligt barnlös i fyra år, en misslyckad IVF och väntar nu på rond 2. Följ min kamp mot lycka, smalare midja och att två blir tre .. ♡. Gå till bloggen

Längtan efter ett barn

Vi är ett par i 30-årsåldern som har försökt att bli gravida i 2 år nu. Efter drygt ett år gjorde vi en utredning som inte visade på några fel.

Tovalisa – om en längtan

Ängsligt hoppades vi att inte skulle bli gravida alltför fort. Vi behövde tid på oss att ställa in på att bli föräldrar.

Längtan efter sammanhang

Jag och sambon började försöka få barn i oktober 2006 men månad efter månad gick utan att något hände. Åren gick och medan alla våra vänner blev gravida och fick barn så stod våra liv fortfarande på paus.

Orättvisan

Om livet med IVF. Orättvisemärkt. Om det bra och det jävliga i livet. Jag är 26. Han är trettiett. Vi är kära. Vi vill bli tre. Vi gör IVF/ICSI. One down, two to go.

Hur ska det gå?

Levnadsglad 40-årig "tjej". Två katter och en underbar sambo =) Det vi saknar i våra liv är en liten minimänniska.

Medan Du Finns

Jag reflekterar  om adoption, konstgjord befruktning och barnlöshet som samhällsfenomen.

Ett vanligt liv

Vi började våra syskonförsök vintern 2013. Ett embryo klarade inte upptiningen och två frysförsök misslyckades.

langtar.blogg.se

Vägen, längtan och drömmen om att bli tre. Vi är ett ungt gift par på 23 och 25 år som försökt bli gravida under lång tid. Jag har fått diagnosen PCOS och nu har vi startat en utredning för att kunna få vår efterlängtade bebis.

Önskan om att bli gravid

I bloggen skriver jag om mig själv och min sambo. Om kampen att bli gravid. Nyligen fått diagnosen PCOS, Tredje IVF på gång i höst.

Drutten

Jag har PCOs men regelbunden ägglossning. Har försökt bli gravid sedan början av 2011. I slutet av 2012 lyckades vi till slut, men det blev missfall.

Nippertippa

Jag är frivilligt ensamstående och ofrivilligt barnlös och skriver om min längtan efter ett barn. Efter tre misslyckade IVF-behandlingar och många bakslag gav jag upp mina egna ägg och åkte till Riga för en dubbeldonation.

Eggsagan

Sagan om ofrivillig barnlöshet där slutet inte är skrivit än, men som vi hoppas slutar lyckligt. Följ oss längs vägen, som startade redan 2009, men med många stopp & vändningar.

Mamma eller inte?

Jag hade hoppats bli mamma en dag men nu siktar jag in mig på livet efter vården, livet som "bestående barnlös".

Fertilitetsresa

Jag och min man var ofrivilligt barnlösa i flera år. Jag har mycket lågt AMH-Värde. Vi lämnade hormonbehandlingar, missfall och misslyckade IVF:er. Genom äggdonationsbehandling i Finland fick vi sommaren 2014 våra älskade tvillingar!! Nu…

Bebiskarusellen

En blogg om ofrivillig barnlöshet, IVF och äggdonation och att vi blev änglaföräldrar till Isak. Efter 15 års försök har vi fått underbara små tvillingar.

Längtansresan

I drygt 5 år har jag och min man försökt få barn. Jag har gjort 10 IVF-försök, 2 äggdonationsförsök och har haft 3 missfall, men är fortfarande barnlös.

Tovalisa – om en längtan

Ängsligt hoppades vi att inte skulle bli gravida alltför fort. Vi behövde tid på oss att ställa in på att bli föräldrar.

Allting går! …eller?

Hösten 2010 fick jag besked om att min äggreserv är slut. I denna blogg har jag bearbetat svåra stunder och barnlängtan.