villhabarn.se
villhabarn.se - för ofrivilligt barnlösa

ivfresan

Jag skriver om min och makens resa till att bli föräldrar. Vi är konstaterade ofrivilligt barnlösa och det är en hård resa med många tårar men även lika många skratt. Vi har också kommit varandra ännu närmare idag än vad vi var innan behandlingen började.
Jag har fött fyra barn, 2 änglabarn, en dotter i december 2014 som avled i plötslig spädbarnsdöd. Vår andra dotter i juni 2018 som vi förlorade under förlossningen. Vi har också två barn på jorden. Vår son Max, född i juni 2016, och vår dotter och lillasyster Alice, som är född i november 2019.

Gå till bloggen


Spädbarnsfonden finns för dig som har mist ett barn under graviditeten, under förlossningen eller som spädbarn

Fler atiklar inom samma ämne

Det går inte att kommentera.