villhabarn.se
villhabarn.se - för ofrivilligt barnlösa

Allting går! …eller?

Hösten 2010 fick jag besked om att mina äggstockar var vilande och att min äggreserv är slut. Under hösten 2011 gjorde vi tre misslyckade äggdonations-behandlingar i Finland. Att vi gjorde detta på en fertilitetsklinik i utlandet beror på de långa kötiderna för att få donerade ägg i Sverige. Vi fick hösten 2012 medgivande för adoption. Dock uppkom problem i Landet vi valt och väntetiderna förlängdes. Vi gjorde en ytterligare äggdonationsbehandling i Finland och fick oväntat ett positivt graviditetstest i november 2012. Vi har nu beräknad förlossning 19 juli 2013

I denna anonyma blogg har jag bearbetat svåra stunder, barnlängtan och tar vara på livets glädjestunder.

Hjärtligt välkommen att följa med på vår resa!

Gå till bloggen

Fler atiklar inom samma ämne

Det går inte att kommentera.