villhabarn.se
villhabarn.se - för ofrivilligt barnlösa

När det inte blev som du tänkt dig – Om missfall, sorg och att våga igen

Författare: Barbara Kjellström
Språk: Svenska
Utgiven: 2014-01-01
ISBN: 9789197855839
Förlag: Effektum AB

När det inte blev som du tänkt dig vänder sig till dig som har förlorat en graviditet genom missfall eller intrauterin fosterdöd. Boken försöker ge svar på de vanligaste frågorna som många ställer sig efter en förlust. Förhoppningsvis kan svaren vara ett stöd i ditt sorgearbete.

En förlorad graviditet är ett ämne som sätter djupa spår och berör många människor. Men det är ett ämne som det inte talas så mycket om. För att du ska känna dig mindre ensam i vad du själv går igenom får du ta del av andras berättelser och upplevelser. Boken innehåller faktadelar med konkreta tips och råd om hur och vad du kan göra för att bearbeta din sorg. Tips och råd för att våga se framåt och försöka få barn igen. Faktadelarna är baserade på intervjuer med personal som har lång erfarenhet inom vården.

När det inte blev som du tänkt dig gör det obegripliga lite mer begripligt.


Läs vår recension av boken

⭐ Fler böcker hittar du under boktips

Fler atiklar inom samma ämne

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.