villhabarn.se
villhabarn.se - för ofrivilligt barnlösa
Tagg

Missfall

Trots att missfall är vanligt är det få som pratar om det. Oavsett hur tidigt ett missfall inträffar så är det en krossad dröm om ett barn.

Nippertippa

Jag är frivilligt ensamstående och ofrivilligt barnlös och skriver om min längtan efter ett barn. Efter tre misslyckade IVF-behandlingar och många bakslag gav jag upp mina egna ägg och åkte till Riga för en dubbeldonation.

Facebookgrupper

Att få dela erfarenheter, diskutera frågor och funderingar med personer i samma situation och att prata av sig med andra som förstår är oerhört skönt när man kämpar för att bli förälder.

Gravid med livet som insats

När barnet är fött hade man önskat att berättelsen var klar och avslutats med ”och så levde de lyckliga i alla sina dagar” men tyvärr, det händer nya saker hela tiden där livet sätts på prov.

Längtansresan

I drygt 5 år har jag och min man försökt få barn. Jag har gjort 10 IVF-försök, 2 äggdonationsförsök och har haft 3 missfall, men är fortfarande barnlös.

Emelie skrev bok om livet som ofrivillig barnlös

I en självbiografisk och utlämnande roman berättar hon om en sorg som aldrig tycks ta slut, om ett utanförskap som är svårt att förstå för alla som har barn. Det är en berättelse om hur gränser hela tiden  förskjuts i hur långt man är…