villhabarn.se
villhabarn.se - för ofrivilligt barnlösa
Kategori

Äggdonation

Nippertippa

Jag är frivilligt ensamstående och ofrivilligt barnlös och skriver om min längtan efter ett barn. Efter tre misslyckade IVF-behandlingar och många bakslag gav jag upp mina egna ägg och åkte till Riga för en dubbeldonation.

Eggsagan

Sagan om ofrivillig barnlöshet där slutet inte är skrivit än, men som vi hoppas slutar lyckligt. Följ oss längs vägen, som startade redan 2009, men med många stopp & vändningar.

Mamma eller inte?

Jag hade hoppats bli mamma en dag men nu siktar jag in mig på livet efter vården, livet som "bestående barnlös".

Fertilitetsresa

Jag och min man var ofrivilligt barnlösa i flera år. Jag har mycket lågt AMH-Värde. Vi lämnade hormonbehandlingar, missfall och misslyckade IVF:er. Genom äggdonationsbehandling i Finland fick vi sommaren 2014 våra älskade tvillingar!! Nu…

Bebiskarusellen

En blogg om ofrivillig barnlöshet, IVF och äggdonation och att vi blev änglaföräldrar till Isak. Efter 15 års försök har vi fått underbara små tvillingar.

Längtansresan

I drygt 5 år har jag och min man försökt få barn. Jag har gjort 10 IVF-försök, 2 äggdonationsförsök och har haft 3 missfall, men är fortfarande barnlös.

Tovalisa – om en längtan

Ängsligt hoppades vi att inte skulle bli gravida alltför fort. Vi behövde tid på oss att ställa in på att bli föräldrar.

Allting går! …eller?

Hösten 2010 fick jag besked om att min äggreserv är slut. I denna blogg har jag bearbetat svåra stunder och barnlängtan.