villhabarn.se
villhabarn.se - för ofrivilligt barnlösa

Eggsagan

Sagan om ofrivillig barnlöshet med ett lyckligt slut. Följ oss längs vägen, som startade redan 2009, men med många stopp & vändningar.

14 år gammal fick jag veta att jag Turners Syndrom. Flickor som föds med Turners Syndrom saknar delar av, eller hela, x-kromosomen vilket leder till att vi inte kommer in i någon spontan pubertet. I mitt fall är det helt avsaknad av äggstockar och äggledare men fullt fungerande livmoder. Följ vår resa via äggdonation till vårt efterlängtade barn.
Här kan du läsa en intervju med mig där jag berättar min bakgrund.
Emy

Gå till bloggen


⭐ Vill du läsa mer om Turners Syndrom?

Fler atiklar inom samma ämne

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.