villhabarn.se
villhabarn.se - för ofrivilligt barnlösa

Efter Endometrios

Jag är en 32-årig kvinna som lever med endometrios. Lever med kronisk smärta och försöker, som så många andra endokvinnor, få vardagen att fungera trots värk och mediciner.

Jag och min man försöker dessutom få barn via ivf. Efter två missfall under 2015 har vi precis börjat med ett nytt försök.

I bloggen vill jag ge tips, råd och visa på hur jag, trots sjukdomen, försöker leva ett så gott liv som möjligt – att det alltid finns hopp. Jag vill också sprida kunskap och medvetenhet kring denna vanliga och dolda sjukdom.

Jag är ingen läkare och det här är inte en medicinsk blogg. Allt jag skriver om är utifrån mina egna erfarenheter eller sådant jag läst mig till. Prata alltid med din läkare om frågor kring din hälsa eller behandling.

Hedwig

Gå till bloggen

Fler atiklar inom samma ämne

Det går inte att kommentera.