villhabarn.se
villhabarn.se - för ofrivilligt barnlösa

Baby Trying To Load – youtubekanal

En historia om en önskan att bilda familj

En kanal som handlar om strävan och längtan efter storken som aldrig har lyckats att komma. En resa fyllt av sprutor, mediciner och läkarbesök, kantat med oro glädje och längtan. En resa som är sann vilket innebär att den inte behöver sluta lyckligt. Kommer vi att komma i mål? Följ med mig Maria och min sambo i denna berg och dalbana utan försköning eller påklistrade leenden.

Jag heter Maria, bor utanför Uppsala med min man Niklas och hunden Runa. Vi har varit ofrivilligt barnlösa i 6-7 år.
Att filma min resa och berätta hjälper mig att bearbeta min sorg och glädje motgångar och framgångar i denna resa. Jag avskyr att det är tabu kring detta och hoppas att det hjälper att känna sig mindre ensam.

Ni får följa med på hela vår resa från det att vi började försöka på egen hand till idag, när vi ska påbörja vårt 9:de försök att få till en graviditet.

Marias youtubekanal – Baby Trying to Load

Fler atiklar inom samma ämne

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.