villhabarn.se
villhabarn.se - för ofrivilligt barnlösa
Tagg

pcos

PCOS Guiden – Mer information om PCOS

PCOS guiden är baserad på den senaste informationen om PCOS och de internationella riktlinjerna för PCOS. Det är Högskolan i Skövde, som tillsammans med Sahlgrenska universitetssjukhuset och Elisabet Stener-Victorin, Karolinska Institutet,…

Lucka 8 – Liselotte Videla

Liselotte har varit engagerad och intresserad av ämnet PCOS sedan 1992 då hon träffade en läkare som gjorde en studie om PCOS.

Lucka 7 – Ovulai

Ovulai har skapat den första PCOS-appen på svenska tillsammans med vårdexperter och ett PCOS-community, med evidensbaserad kunskap om PCOS.

Efterlysning!

Studien syftar till att utvärdera behandlingsmetoder för att förbättra blodsockerreglering och livskvalitet hos kvinnor med PCOS och att ge ökad kunskap om orsaken till PCOS relaterade symptom.

PCO-S nätverk

PCO-S Nätverk startade som ett projekt 2017 av Maria som var trött på den okunskap som finns om PCOS, att inte få den hjälp man behöver och behöva googla sig till all information.

Ett vanligt liv

Vi började våra syskonförsök vintern 2013. Ett embryo klarade inte upptiningen och två frysförsök misslyckades.

Erfarenheten har gjort henne till PCOS-expertpatient

Hennes väg har varit lång, krokig och hon har verkligen fått kämpa för rätten till vård, mött mycket okunskap och fått en känsla av att ha blivit skuldbelagd. Nu använder hon sin erfarenhet till att informera och öka kunskapen hos de…