villhabarn.se
villhabarn.se - för ofrivilligt barnlösa

Hit får alla komma inom 6 – 8 veckor – Carl von Linnékliniken

Betalt samarbete med Carl von Linnékliniken

Vi vet att väntan lätt slår följe med oro, och den som väl tagit steget att söka hjälp har ofta väntat länge nog. När ni kontaktar oss på Linnekliniken får ni komma hit så snart som möjligt, oftast inom en månad. Här träffar ni kunnig personal som lyssnar på det ni har att berätta. Samtidigt gör vi en individuell bedömning av just er situation och era förutsättningar. En komplett utredning ska vara klar på två-tre besök. Ofta räcker det med ett besök. En IVF-behandling ska kunna startas omgående.

Läs mer: Carl von Linnekliniken

Fler atiklar inom samma ämne

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.