villhabarn.se
villhabarn.se - för ofrivilligt barnlösa

Behandling för kvinnor upp till 50 – AVA Clinic, Riga

Betalt samarbete med AVA Clinic, Riga

Behandling för kvinnor upp till 50

När allt hopp verkar ha försvunnit, misströsta inte. AVA Clinic har lång erfarenhet och har framgångsrikt behandlat de svåraste formerna av infertilitet. Vi är övertygade om vår förmåga att hjälpa dig att bli förälder.
Vi har ingen väntetid! När vi har fått din förfrågan kommer vi inom kort svara dig med förslag på en behandlingsplan. Du kommer också få en kontaktperson som följer dig genom hela din behandling och som du kommer ha kontakt med via mail, skype och telefon.

Mer information om hur vi kan hjälpa dig

AVA Clinic är en internationell kedja av kliniker

Rigas avdelning (i Lettland) öppnade år 2005. Tack vare professionalism och internationell erfarenhet av Rigas team innebär det att vi har uppnått mycket goda resultat vid infertilitetsbehandlingen. Även i de mest komplicerade fallen. Våra tjänster är kvalitetssäkrade enligt europeiska kvalitetsstandarder: ISO 9001:2015.

AVA KLINIKs erfarenhet har bevisat att framgångsrik infertilitetsbehandling kan garanteras inte bara genom toppmodern utrustning, avancerade metoder och högt kvalificerad personal, läkarnas individuella tillvägagångssätt för varje par spelar också en avgörande roll. Vårt teams uppdrag är att ge ett nytt liv och vi fullgör detta uppdrag så effektivt som möjligt.

Tid är en kritisk faktor i väntan på en efterlängtad graviditet och därför erbjuder vi snabba och tillförlitliga lösningar och individuella behandlingsprogram för infertilitet.

Läs mer: AVA Clinic, Riga

Fler atiklar inom samma ämne

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.