villhabarn.se
villhabarn.se - för ofrivilligt barnlösa

Vi hjälper kvinnor över 40 år – AVA Clinic, Riga

Betalt samarbete med AVA Clinic, Riga

Vi är en IVF-klinik som är specialiserad på behandling av kvinnor över 40 år

AVA klinik är ett internationellt företag. Våra professionella medarbetare förbättrar sina kunskaper och kompetens genom att samarbeta med kollegor från Finland, Sverige, Danmark, Norge, Storbritannien, Spanien och genom att delta i internationella symposier och seminarier.

Du kan göra alla nödvändiga prov, analyser och undersökningar hos din läkare i ditt hemland. I så fall ska du resa till Riga endast för embryotransfer. Det faktum att du har gjort alla tester i ditt hemland kommer inte att påverka behandlingen. Det kan spara tid och pengar och du kan fortsätta med din vanliga livsstil.

Mer information

AVA Clinic är en internationell kedja av kliniker

Rigas avdelning (i Lettland) öppnade år 2005. Tack vare professionalism och internationell erfarenhet av Rigas team innebär det att vi har uppnått mycket goda resultat vid infertilitetsbehandlingen. Även i de mest komplicerade fallen. Våra tjänster är kvalitetssäkrade enligt europeiska kvalitetsstandarder: ISO 9001:2015.

AVA KLINIKs erfarenhet har bevisat att framgångsrik infertilitetsbehandling kan garanteras inte bara genom toppmodern utrustning, avancerade metoder och högt kvalificerad personal, läkarnas individuella tillvägagångssätt för varje par spelar också en avgörande roll. Vårt teams uppdrag är att ge ett nytt liv och vi fullgör detta uppdrag så effektivt som möjligt.

Tid är en kritisk faktor i väntan på en efterlängtad graviditet och därför erbjuder vi snabba och tillförlitliga lösningar och individuella behandlingsprogram för infertilitet.

Mer information: AVA Clinic, Riga

Fler atiklar inom samma ämne

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.