villhabarn.se
villhabarn.se - för ofrivilligt barnlösa

Utan – Om barnlöshet och barnfrihet

En nyutkommen bok med tolv kvinnors berättelser om ofrivillig och frivillig barnlöshet. Här finns de som funderat ut namn på de tilltänkta barnen som aldrig kom – och de som aldrig känt av någon mammadrift. Här finns de som på alla möjliga sätt försöker få barn och de som gör allt för att inte av misstag få barn. Här finns de som sörjer och rasar över sin situation och de som har försonats med den. Här finns det frivilliga och de ofrivilliga.

Här finns de som fått ompröva vem de är och vad de vill göra i livet. Här finns berättelser om adoption, provrörsbefruktning, abort, fosterbarn, andras barn. Barn kan vara så hett efterlängtade att pappret bränns – och de kan väljas bort utan sidoblickar.
I boken medverkar Monika Fagerholm, Annvi Gardberg, Harriet Jossfolk- Furu, Sanna Karlsson, Lotta Moring, Susanne Ringell, Micaela Röman, Ann Sandqvist, Mikaela Sonck, Yrsa Stenius, Susanna Sucksdorff och Janna Thorström.

Boken finns att köpa på Bokia Cirkapris 182:- www.bokia.se

Fler atiklar inom samma ämne

Det går inte att kommentera.