villhabarn.se
villhabarn.se - för ofrivilligt barnlösa

Det mest naturliga; Om längtan efter barn- och om att välja bort

Författare: Susanne Burelo
Språk: Svenska
Utgiven: 2020-05-06
ISBN: 9789186293871
Förlag: Blue Publishing
Antal sidor: 184

Det mest naturliga är en berättelse om det mest naturliga i livet, att skaffa barn. Om barnlängtan och kampen att bli gravid genom IVF när biologin inte är där. En resa genom spruckna drömmar, sargade kroppar, hopp och förtvivlan. Om det som oftast tas för givet. Från renaste lycka till mörkaste avgrund då det förödande beskedet kommer, att barnet vi väntar har Downs syndrom. Då allting rasar och ingenting längre känns naturligt.
Susanne, född 1976, är utbildad civilekonom och silversmed från Stockholm. Hon har i perioder varit bosatt i Paris, Dublin och New York. 2005 omskolade hon sig och läste produkt- och inredningsdesign vid New York University och gick kurser i kreativt skrivande vid Gotham Writers Workshops. Samtidigt jobbade hon i smyckesbutik och skrev underhållande krönikor i en bartidning. Idag är Susanne utbildad silversmed och bor på Södermalm med sin man och deras tre barn. Förutom att skriva böcker arbetar hon som redovisningskonsult och driver egen smyckesateljé i Gamla Stan.


“När jag skrev den här boken, berättelsen om det mest naturliga, skrev jag den för alla de som burit liv. De som kämpat och de som fortfarande kämpar. Jag vet hur svårt det kan vara. Jag vet hur ont det kan göra. I både kropp och själ. Jag vet hur ensamt det är.” Susanne Burelo


“Den kamp hon och hennes man genomgår och det hon utsätter sin kropp för, berör.” Helena Kubicek Boye, BTJ


Vår recension av ”Det mest naturliga”

⭐ Fler böcker hittar du under boktips

Fler atiklar inom samma ämne

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.