villhabarn.se
villhabarn.se - för ofrivilligt barnlösa

Gentestning av missfallsmaterial – iVF Riga

Betalt samarbete med iVF Riga


Gentestning av missfallsmaterial är en analys av samtliga fostrets (embryots) kromosomer. Testet görs med hjälp av NGS-metoden (Next Generation Sequencing), vilket gör att man kan upptäcka obalanserade rearrangemang av kromosomerna i autosomerna 1–22 och i könskromosomerna X och Y.

Denna metod visar tydligt om ett missfall har orsakats av en kromosomavvikelse hos fostret. Testresultaten kan hjälpa dig att identifiera orsaken till ett missfall och lägga upp en strategi för att lyckas med befruktning och graviditet.

Ett DNA-kontaminationstest görs för att utesluta DNA-kontamination från modern.Läs mer: iVF Riga

Fler atiklar inom samma ämne

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.