villhabarn.se
villhabarn.se - för ofrivilligt barnlösa

ivantan.blogg.se

2017: Jag och min man är i 30-årsåldern och påbörjade våra försök att få barn i februari 2015. I början av 2016 gjorde vi utredning och inga fel har hittats på någon av oss. Vi testade 5 månader med letrozol, men det gav inget plus. Vår första IVF i december 2016 resulterade i totalfrys pga överstimulering. Fyra blastisar klarade sig till frysen. Tyvärr dog tre av fyra embryon vid upptining och vårt enda FET resulterade i minus på stickan. Nästa IVF påbörjades i maj 2017 och på nationaldagen fick vi vårt efterlängtade plus! BF 13 februari. Nu börjar den bästa väntan… I februari 2018 föddes vår älskade efterlängtade dotter! Maj 2022: Vi håller på med syskonförsök och har precis fått veta att jag fått ett tidigt missfall efter vårt tredje FET-försök.

Gå till bloggen

Fler atiklar inom samma ämne

Det går inte att kommentera.