villhabarn.se
villhabarn.se - för ofrivilligt barnlösa

Väntan på surrogat/magmamma

Jag och min man är i 30 års åldern och bor i en mellanstor stad i Sverige. Vi har ett varsitt jobb, intressen, vänner och familj. Man skulle kunna säga att vi hade en fullständigt normal tillvaro. Sen hände något fullständigt onormalt och livsförändrande.

Under 2020 fick jag diagnosen livmoderhalscancer.  Detta vände upp och ner på våra liv. Chocken. Skräcken. Ångesten. Ovissheten.
Läkarna var positiva och sa att jag …
“…antingen skulle genomgå en operation eller få en strål -och/eller cellgiftsbehandling, eller alla tre men oavsett vilken behandling jag kommer få, så kommer det att göra mig infertil.”
Allt detta fick vi veta inom loppet av ungefär 60 sekunder.


Under 2020, medan världen kämpade mot covid-19, hade jag min egna kamp i en 7 veckor lång strål -och cellgiftsbehandling.
Detta avslutades sommaren 2020. I oktober 2020 fick jag besked om att jag var cancerfri, vilket var helt fantastiska nyheter! Under sommaren 2021 kände vi oss redo för ta steget mot att skapa en familj.
Jag kan inte bära några egna barn och min diagnos gör att jag inte heller får adoptera, så därför hamnade valet på surrogatmödraskap.

Ni kan följa vår resa på surrogatbloggen

//Elsa

Fler atiklar inom samma ämne

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.