villhabarn.se
villhabarn.se - för ofrivilligt barnlösa
Kategori

Notiser

Charlies Friends Foundation

De ska cykla och samla in pengar för att fler ska kunna bli föräldrar med hjälp av IVF behandling. ”Vi vill att fler ska få bli kallade mamma och pappa”

Facebookgrupper och poddar

Att få dela erfarenheter, diskutera frågor och funderingar med personer i samma situation och att prata av sig med andra som förstår är oerhört skönt när man kämpar för att bli förälder.

Sällsynta dagen 29/2

Dagen då vi uppmärksammar alla sällsynta diagnoser. En av dessa diagnoser är Turners Syndrom.

Bloggar om ofrivillig barnlöshet

Vi har flera nya bloggar i vår blogglista, Bloggar som handlar om adoption, IVF-försök, syskonförsök, donationsbehandlingar med flera.

Vad vill du läsa om i år?

Har du en historia du vill berätta? Eller du har tips på någon som du tycker vi ska intervjua? Kanske ett ämne du vill att vi skriver mer om? Vad vill du att vi skriver om i år? Berätta för oss! Maila till: maria@villhabarn.se

Vi önskar en God Jul & Gott Nytt År

Julen är för många en spännande och förväntansfull högtid men det är också en högtid som kan vara oerhört jobbig när man kämpar för att bli förälder. En högtid där varje dag kan bli en smärtsam påminnelse om det man saknar. Glöm inte

Årets volontär

Katja har en välbesökt blogg, som finns i vår blogglista, där hon skriver om sin ofrivilliga barnlöshet, ”Mamma eller inte?”