villhabarn.se
villhabarn.se - för ofrivilligt barnlösa

Ägglossning

Författare: Judith Uyterlinde
Språk: Svenska
Utgiven: 2003-03-01
ISBN: 9113011308
Förlag: Norstedts
Sidor: 158

Judith och Paul bor i Amsterdam och är unga, framgångsrika och lyckliga. De bestämmer sig för att skaffa barn och efter ett år blir Judith gravid. I fjärde månaden får hon plötsligt missfall. Efter upprepade försök att bli gravid görs en utredning. Hon genomgår en konstgjord befruktning och hormonbehandling. Ytterligare en graviditet slutar med utomkvedshavandeskap och en bortopererad äggledare.

Öppet och ärligt beskriver Judith hur hon som alltid haft full kontroll över sitt liv plötsligt står hjälplös. Många tabubelagda känslor kommer upp till ytan som svartsjuka och missunsamhet. Judith tycker heller inte att hon får det stöd av Paul hon behöver och samtidigt är hon rädd att han ska lämna henne för en kvinna som kan ge honom biologiska barn.


⭐ Fler böcker hittar du under boktips

Fler atiklar inom samma ämne

Det går inte att kommentera.